Vastgoed gigant RE/MAX opent eerste vestiging in Suriname!

7 maart, 2011 -   Yasser Riedewald introduceert het RE/MAX concept in Suriname. Hij kocht in november vorig jaar de masterfranchise van makelaarsformule RE/MAX Suriname. De eerste vestiging van het internationale vastgoed bedrijf opent hij op 7 maart aan de van Roosmalenstraat 38.
 
RE/MAX (Real Estate MAXimums) is al 38 jaar actief in de makelaardij en inmiddels is de franchiseformule van RE/MAX de meest succesvolle ter wereld. RE/MAX is de marktleider in de makelaardij, bevestigd door Entrepreneur Magazine. William Soteroff, RE/MAX Senior Vice President van Internationale Ontwikkeling, geeft aan dat de aansluiting van Suriname op het RE/MAX netwerk voor een "enorme groei" voor RE/MAX in Zuid-Amerika kan zorgen. "We hebben ongelooflijk succes in Zuid-Amerika gehad de afgelopen jaren," zegt Soteroff. "RE/MAX heeft een sterke positie in landen zoals Argentinië en Brazilië, en andere regio's blijven bloeien. Wij heten Suriname van harte welkom bij de RE/MAX-familie; Yasser's leiderschap zal de regio laten uitgroeien tot nog een RE/MAX succesverhaal". Binnen het RE/MAX netwerk zijn ruim 90.000 geassocieerden werkzaam met meer dan 6000 kantoren in meer dan 80 landen.
 
Het RE/MAX concept onderscheidt zich van andere vastgoed bedrijven door de internationale aanpak. De objecten krijgen internationale aandacht. Dus niet alleen in Suriname, maar ook in de RE/MAX vestigingen in Nederland, Curacao, India, Brazilie en andere vestigingen in de wereld brengen makelaars deze objecten actief onder de aandacht bij potentiële kopers. De verkoopkansen worden op deze wijze sterk vergroot. 
 
RE/MAX Suriname is een uitstekende partner voor klanten die hun woning, appartement, kavel of bedrijfspand willen verkopen voor een goede prijs. Alle objecten worden vooraf gescreend op eigendomskwesties.
De service gaat veel verder dan alleen een advertentie in de krant en een ‘Te Koop' bord bij de woning. Bij RE/MAX Suriname ontvangt de klant een professionele verkoop waarde bepaling, RE/MAX maakt een uitgebreide verkoopfolder, plaatst desgewenst advertenties, vermeldt de woning op de RE/MAX Suriname website en op de regionale en internationale RE/MAX websites. 
RE/MAX Suriname is geheel onafhankelijk en is zelf geen project ontwikkelaar en kan daarom objectief en onafhankelijk adviseren bij aankoop van woningen, appartementen, kavels en bedrijfspanden. 
Daarnaast verzorgt RE/MAX ook de leasing en service van appartementen, zakenpanden en woonhuizen. RE/MAX levert een optimale dienstverlening waarbij de belangen en wensen van zowel huurder als verhuurder zorgvuldig op elkaar worden afgestemd. RE/MAX streeft naar het opbouwen van een continu aanbod van woningen en commerciële ruimtes dat aansluit bij de wensen van haar klanten.
Als de klant een woning, appartement of bedrijfspand te huur wil aanbieden komen RE/MAX adviseurs vrijblijvend langs voor een gesprek over belangrijke zaken zoals huurprijs, tijdsduur van de overeenkomst, al dan niet gestoffeerd en/of gemeubileerd. Vervolgens gaat RE/MAX op zoek naar de juiste huurder op een zo kort mogelijke termijn om leegstand te voorkomen. RE/MAX verzorgt geheel kosteloos de huurovereenkomst.
 
Kortom, RE/MAX Suriname biedt haar klanten vele voordelen. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn daarin vanzelfsprekend. 
RE/MAX, niets voor niets nummer 1 in de wereld!
 
RE/MAX Suriname
van Roosmalenstraat 38
Tel.: +597 475577
Fax.: +597 474488
Email: info@realestate-suriname.com
Web: www.realestate-suriname.com