Testimonials


Nirmal Pherai
General Services Coördinator, Staatsolie Refinery Expansion Project “De komst van RE/MAX heeft de lokale house brokers gedwongen om een zekere mate van professionaliteit in te voeren in hun bedrijfsvoering, omdat zij anders weggeconcurreerd zouden worden door de nieuwe speler,” zegt Nirmal Pherai, General Services Coördinator van het Staatsolie Refinery Expansion Project. Ook voor eigenaren van onroerend goed, huurders en kopers verscheen er met de komst van RE/MAX een betrouwbare partner met internationaal karakter op de markt. Pherai: “Wij als Staatsolie stellen vrij hoge eisen voor de huisvesting van onze expats en RE/MAX heeft vanaf de eerste deal al meteen een geweldige first impressionachtergelaten. Ze konden bijna altijd voldoen aan onze vraag. RE/MAX staat voor mij als een solide en professionele partner op het gebied van onroerend goed.”

Judith Lochem
Taxateur Voor Judith Lochem, zelf eigenares van een taxatiebureau, is RE/MAX een grote aanwinst voor Suriname op het gebied van makelaardij. Zij ziet RE/MAX als een internationaal bekende franchise die haar intrede in Suriname uiterst professioneel heeft gedaan. Volgens Lochem heeft RE/MAX goede richtlijnen ingesteld, die door alle makelaars zouden moeten worden gehanteerd. “Ik heb zelf een taxatiebureau, en er zijn niet zoveel vastgoedbedrijven met wie ik in zee zou gaan, maar RE/MAX zou ik zéker aanbevelen.” zegt Lochem stellig.

Jamila Jadnanansingh
Notaris “RE/MAX wordt steeds sterker binnen de Surinaamse vastgoedindustrie. Ik denk dat ze nu al de grootste zijn. Ze zijn echt hard op weg de markt over te nemen. Ik zie overal hun bordjes en merk dat ze bekendheid genieten,” zegt notaris Jamila Jadnanasingh over de vastgoedreus. “Yasser Riedewald kende ik al heel lang en de ervaring die ik nu met RE/MAX heb is er alleen maar fijner op geworden. Ze zijn professioneel, gemakkelijk te bereiken, de drempel is niet hoog als het gaat om contact, de communicatie is geweldig! En weet je wat zo leuk is? Ik heb mijn eigen huis ook via RE/MAX gekocht. Daar zit ik nu al een kleine drie weken in. Zo zie je hoe goed de samenwerking uitpakt!”

Patricia Roemer
Klant What you see is what you get. Zo typeert Patricia Roemer de vastgoedonderneming RE/MAX in Suriname. “Ik had eerder een heel vervelende ervaring gehad met een andere grote vastgoedonderneming. Vol onaangename verrassingen. Zat je bij de notaris, was er weer wat anders. Bij RE/MAX was dat heel anders. Hun integriteit, de open kaart die ze spelen, dat ze geen dubbele agenda hebben …What you see is echt what you get! Ik zou anderen absoluut aanraden met RE/MAX in zee te gaan. Ze bieden kwaliteit dat ver boven het gemiddelde uitstijgt!”
 

Mis het niet

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, vastgoed nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox.

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Uw abonnement is geslaagd.