10 jaar RE/MAX

20 maart, 2021 -  “Wij mogen ons met 10 jaar ervaring in de vastgoedmarkt een ware specialist noemen! "

Kennis en ervaring vormen een specialist. Het eerstgenoemde deed ik op aan de Florida International University; ik behaalde mijn Master in Science Degree in 2005. Met passie en vaderlandsliefde keerde ik na het opdoen van de essentiële wetenschappelijke kennis terug om mee te werken aan de sociaaleconomische ontwikkeling van mijn geboorteland Suriname.


Ik zette 10 jaar geleden de eerste stappen van mijn droom om in een plan en visie. Ik wist toen wat mijn missie was. Op 7 maart 2011 kwamen mijn missie en visie bij elkaar. RE/MAX Suriname nam haar plaatst in de markt. Het neveneffect van de komst van RE/MAX zorgde er ook voor dat er gestructureerde processen tot ontwikkeling kwamen in onze branche. RE/MAX’s hoge kwaliteit en ethische standaarden zette ook de lat hoog voor andere vastgoed spelers in de markt.

Hierop zijn wij even trots als het vieren van dit 10-jarig bestaan van RE/MAX. Groeien doe je nooit alleen maar samen en beter in je professie word je nooit alleen maar samen. Alleen zo kunnen wij trots zijn op de Surinaamse vastgoedmarkt waar er ruimte is gemaakt voor transparantie, respect en eerlijke concurrentie; de enige voedingsbodem voor een duurzame florerende markt.

Om de duurzame groei van RE/MAX te garanderen staat “Human Capital” bij ons in het bedrijf centraal. Het welzijn van elk lid van onze grote RE/MAX familie is mijn prioriteit als Directeur. Alleen door welzijn op de eerste plaats te plaatsen bereiken we samen de top van welvaart.

Wij hebben allemaal geleerd om te kunnen aanpassen en bijsturen in deze moeilijke tijd waarin het een balancing act is tussen befrijsvoering en leven. Dit is dan ook de kracht van RE/MAX; veerkracht en adaptatie!

Tot slot wens ik eenieder te danken die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd en RE/MAX heeft ondersteund. Wij zijn dankbaar en trots op wat wij hebben bereikt.

Samen gaan wij verder op dit mooi pad dat voor ons ligt!

Yasser Riedewald,
Directeur RE/MAX Suriname