Uw huis verkopen in Suriname

U bent eigenaar van een huis in Suriname en u wilt deze snel, tegen de beste prijs en met zo min mogelijk ongerief verkopen. Uiteraard komt er bij de verkoop van een huis veel op je af, van begin tot het moment van overhandiging van de sleutels aan de nieuwe eigenaar. “Waar te beginnen!?” zult u zich afvragen…

Onze makelaars hebben een breed netwerk zowel lokaal als internationaal en daarnaast ook de juiste marketingmiddelen om uw woning aantrekkelijk in de markt te zetten. Wist u dat u daar geen cent meer voor betaald? Makelaars van RE/MAX Suriname werken op basis van no cure, no pay!

Kies hier uw makelaar

Verkoop niet zelf uw huis in Suriname

In Suriname verkopen veel mensen zelf hun huis, maar dat is eigenlijk zeer onverstandig. Wij raden het u af, omdat u te maken krijgt met de volgende zaken:

1. Wetgeving en aansprakelijkheid

De kans is groot dat u niet wekelijks een huis, appartement of perceel verkoopt. Tenzij u makelaar bent. Daarom is het logisch dat u waarschijnlijk ook niet op de hoogte bent van de actuele wet- en regelgeving. Weet u bijvoorbeeld waar u als verkoper aansprakelijk voor kan worden gesteld?

2. Waardebepaling

Dit is één van de belangrijkste taken die de makelaars van RE/MAX Suriname hebben als het gaat om het verkopen van uw huis. U wilt graag een goede prijs voor uw woning, maar weet u wel naar welke factoren u moet kijken als het gaat om het bepalen van de waarde? U heeft misschien een bedrag in gedachten, maar de kans is groot dat u een betere vraagprijs krijgt als u het werk overlaat aan een van onze makelaars.

3. In de markt zetten van de woning

Dit is het punt dat het vaakst wordt onderschat door vele verkopers die hun huis zelf willen verkopen. Slechts het plaatsen van een “te koop” bord is namelijk niet genoeg. U bereikt een te beperkt publiek en krijgt daarmee ook te weinig geïnteresseerden, laat staan bezichtigingen. Ook het plaatsen van advertenties, kan voor u een kostbare zaak zijn.

We kunnen nog veel meer argumenten noemen waarom u niet zelf moet verkopen. De belangrijkste conclusie is dat het u meer geld en tijd kan kosten, dan dat het u oplevert. Maar geen nood! U bent op het juiste adres en wij helpen u graag!

Kies hier uw makelaar

Verkoop uw huis met een makelaar van RE/MAX Suriname.


De makelaars van RE/MAX Suriname begeleiden u met alle genoegen bij het verkopen van uw huis in Suriname. 

  1. Met meer dan 40 jaren ervaring in de vastgoed industrie worden de meest effectieve methoden toegepast voor de verkoop van uw huis.
  2. Daarnaast volgen onze makelaars een permanent educatieprogramma en hebben zij toegang tot hun eigen online universiteit.
  3. RE/MAX heeft vestigingen in meer dan 120 landen en voldoet daarom aan internationale normen en standaarden!
  4. Het uniek marketingconcept van RE/MAX is te danken aan hun meer dan 40 jaren ervaring in de vastgoed markt.
  5. Al onze objecten worden op global.remax.com geplaatst, de grootste internationale website voor onroerend goed, met miljoenen bezoekers per dag.
  6. Wij werken volgens het ‘no cure, no pay’ principe.
  7. U wordt voorzien van juridische en notariële begeleiding. 

Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën waardoor u ondanks de huidige pandemie uw huis naar keus kunt bezichtigen en hierdoor snel en veilig wordt geholpen.   

Maak vandaag nog contact, wij helpen u graag.


Kies hier uw makelaar

Mis het niet

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, vastgoed nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox.

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Uw abonnement is geslaagd.