Woning verkopen in Suriname

Wanneer u een woning in Suriname gaat verkopen, wilt u dat het snel wordt verkocht tegen de beste prijs onder de beste voorwaarden. Alleen een advertentie in de krant en een ‘Te Koop’ bord in uw tuin is lang niet voldoende om dat te bereiken. Bij de verkoop van uw woning krijgt u te maken met diverse marketing mogelijkheden, een waardebepaling of taxatierapport, het opstellen van een verkoopfolder, het voeren van onderhandelingen, communicatie met gegadigden en het opstellen van een verkoopcontract.

RE/MAX Suriname is een uitstekende partner indien u uw woning of bedrijfspand snel wilt verkopen voor een goede prijs. Onze service gaat veel verder dan alleen een advertentie in de krant en een 'Te Koop' bord in uw tuin. Bij RE/MAX Suriname ontvangt u een professionele verkoop waarde bepaling, wij maken een uitgebreide verkoopfolder, plaatsen desgewenst advertenties, vermelden uw woning op onze website en op de officiële RE/MAX website, stellen het verkoopcontract voor u op en begeleiden u tot de overdracht bij de notaris. Onze makelaars hebben een gedegen kennis van de onroerend goed markt. Zij zijn getraind om onroerend goed te verkopen en zij doen dit iedere dag.

Dit is de reden dat zij bij uitstek geschikt zijn om uw woning snel en voor een goede prijs te verkopen.

RE/MAX Suriname makelaars:

  • kennen de wensen van potentiële kopers en tevens financiële incentives waarmee zij hen aanmoedigen om te kopen.
  • hebben een portefeuille van woningzoekenden die wachten tot zij voor hen een geschikte woning hebben gevonden.
  • zijn getraind in creatief adverteren waarmee ze kopers aanmoedigen om uw woning te bezichtigen.
  • zijn getraind om kopers te selecteren uit de groep mensen die interesse tonen. Dit bespaart u veel tijd en ongemak aangezien alleen serieuze kopers uw woning bezichtigen.
  • zijn getraind om te onderhandelen tussen u en de koper zodat een win-win situatie wordt bereikt.
  • behoren tot ’s werelds grootste onroerend goed netwerk dat verspreid is over meer dan 80 landen. RE/MAX heeft meer dan 90.000 makelaars aangesloten over de hele wereld die kunnen helpen een koper voor uw woning te vinden.
  • plaatsen uw woning op www.remax.com, de grootste internet website voor onroerend goed.
  • mailen maandelijks nieuwsbrieven met ons woningen aanbod naar RE/MAX agenten in Nederland en naar andere internationale partners.
  • zijn ook in het weekend beschikbaar voor geïnteresseerde kopers.

Snel zoeken

Uw aanmelding kan niet worden opgeslagen. Probeer opnieuw.
Bedankt voor uw aanmelding.

Registreer voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.