Uw huis zorgeloos verhuurt met RE/MAX Suriname

Nadat onze makelaar met u de juiste huurprijs heeft bepaalt, begint het zoeken naar de juiste huurder. Wij doen dit op basis van no cure, no pay. Vinden wij niet op tijd de juiste huurder voor uw huis, dan kunt u de opdracht kosteloos annuleren. Maar omdat wij inmiddels 10 jaar ervaring in Suriname hebben en samenwerken met internationale organisaties, ambassades, consulaten en multinationals, vinden we altijd wel een huurder voor uw woning.


Screening van de huurders

Voor u als verhuurder is het belangrijk dat de huurders die uw huis betreden kunnen voldoen aan de huurprijs en eventuele andere eisen die u heeft. Uw RE/MAX makelaar neemt dit volledig voor u uit handen. U hoeft niet zelf een huurovereenkomst op te stellen, dat doet de makelaar voor u. Ook zal de makelaar de inventaris opnemen en een eventuele huurverlenging begeleiden. Wat voor u enorm van belang is, is dat de potentiële huurder gescreend wordt. Uw makelaar checkt of de huur kan worden voldaan, maar ook of de huurder(s) passen bij uw huis. Het laatste dat u wilt is dat er slecht wordt omgegaan met uw woning.


Uw huis verhuren in Suriname vanuit het buitenland


Moet u vanwege zaken voor korte of langere tijd verblijven in het buitenland? Of bent u woonachtig in het buitenland maar heeft u een huis in Suriname als vastgoed investering? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt uw huis door onze makelaars laten beheren. Wij nemen alle werkzaamheden over die u als eigenaar zou verrichten. Denk aan het innen van huurpenningen, het verrichten van onderhoud en uiteraard de maandelijkse controle. Heeft u bepaalde eisen? Bespreek het met een van onze makelaars!

Weet u nog niet helemaal zeker of u uw huis wilt verhuren?
Laten wij dan een kijkje nemen naar de voordelen van het verhuren van uw huis.

  • U ontvangt iedere maand huurinkomsten
  • De woning die u verhuurt is nu voorzien van huurders en loopt minder kans op vandalisme
  • Indien het te verhuren huis te koop staat: een bewoond huis is gemakkelijker te verkopen dan een onbewoond huis
  • In het laatste geval is ook uw onderhandelingspositie ten opzichte van een potentiële koper sterker: er is immers minder haast bij de verkoop van de woning

Snel zoeken

Uw aanmelding kan niet worden opgeslagen. Probeer opnieuw.
Bedankt voor uw aanmelding.

Registreer voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.