Uw huis verhuren in Suriname?

U bent eigenaar van een huis in Suriname en u wilt deze snel, tegen de beste prijs en met zo min mogelijk ongerief verhuren. Natuurlijk komt er een heleboel bij kijken, voordat u uw huis kan verhuren en wij helpen u graag met dit proces! 

Onze makelaars hebben betrouwbaarheid, efficiëntie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarmee garanderen we een duurzame samenwerking met u als verhuurder.

Kies uw makelaar

Waar u over moet nadenken voor het verhuren van uw huis

1. Heeft u alle informatie over het huis?
Alles moet goed vastgelegd worden zoals de oppervlakte van het huis, titel van de grond, grootte van het perceel, etc.

2. Hoe wilt u het huis verhuren?
Met of zonder inboedel? Dit is ook van invloed op de prijs.

3. Voor welke periode wilt u uw huis verhuren?
Kort termijn of lang termijn? Dit is mede bepalend bij het vinden van een geschikte huurder.

4. Welke huurprijs zal gehanteerd worden?
Dit is uiteraard afhankelijk van factoren zoals bijvoorbeeld de staat waarin het huis verkeert, de ligging van het huis, maar ook de antwoorden op de hierboven gestelde vragen.
  
Onze makelaars zijn expert in het bepalen van de juiste prijs. Kiest u ervoor om met RE/MAX Suriname in zee te gaan? Dan komt één van onze makelaars vrijblijvend bij u langs om het object (het huurhuis) op te nemen en u te adviseren over alle bovengenoemde zaken.


Kies uw makelaar

Uw huis zorgeloos verhuurt met RE/MAX Suriname

Nadat onze makelaar met u de juiste huurprijs heeft bepaalt, begint het zoeken naar de juiste huurder. Wij doen dit op basis van no cure, no pay. Vinden wij niet op tijd de juiste huurder voor uw huis, dan kunt u de opdracht kosteloos annuleren. Maar omdat wij inmiddels 10 jaar ervaring in Suriname hebben en samenwerken met internationale organisaties, ambassades, consulaten en multinationals, vinden we altijd wel een huurder voor uw woning.


Screening van de huurders

Voor u als verhuurder is het belangrijk dat de huurders die uw huis betreden kunnen voldoen aan de huurprijs en eventuele andere eisen die u heeft. Uw RE/MAX makelaar neemt dit volledig voor u uit handen. U hoeft niet zelf een huurovereenkomst op te stellen, dat doet de makelaar voor u. Ook zal de makelaar de inventaris opnemen en een eventuele huurverlenging begeleiden. Wat voor u enorm van belang is, is dat de potentiële huurder gescreend wordt. Uw makelaar checkt of de huur kan worden voldaan, maar ook of de huurder(s) passen bij uw huis. Het laatste dat u wilt is dat er slecht wordt omgegaan met uw woning.


Uw huis verhuren in Suriname vanuit het buitenland

Moet u vanwege zaken voor korte of langere tijd verblijven in het buitenland? Of bent u woonachtig in het buitenland maar heeft u een huis in Suriname als vastgoed investering? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt uw huis door onze makelaars laten beheren. Wij nemen alle werkzaamheden over die u als eigenaar zou verrichten. Denk aan het innen van huurpenningen, het verrichten van onderhoud en uiteraard de maandelijkse controle. Heeft u bepaalde eisen? Bespreek het met een van onze makelaars!

Weet u nog niet helemaal zeker of u uw huis wilt verhuren?
Laten wij dan een kijkje nemen naar de voordelen van het verhuren van uw huis.

Mis het niet

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, vastgoed nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox.

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Uw abonnement is geslaagd.