Heb jij passie voor de makelaardij?

Heb je passie voor de makelaardij? Wil jij zelfstandig ondernemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

RE/MAX is wereldmarktleider in de makelaardij. Het business model van RE/MAX is uitgerold naar meer dan 120 landen. Iedere 30 seconden verkoopt RE/MAX een woning. Door aan te sluiten bij RE/MAX profiteer je van meer dan 45 jaar ervaring in de makelaardij en beschik je over de beste tools, trainingen en opleidingsmogelijkheden om jouw carrière naar het volgende level te brengen.

Wij zijn enorm enthousiast over ons mooi vak en we zijn altijd op zoek naar getalenteerde personen om ons team te versterken. Ervaren makelaars zijn bij RE/MAX Suriname ook aan het juiste adres.

Word makelaar

Heb je de ambitie om je eigen kantoor te openen? Wij bieden deze mogelijkheid. Samen zorgen wij dat je meer business kan draaien door continue begeleiding en ondersteuning. Daarnaast ontvang je bij RE/MAX positieve energie van je gemotiveerde collega’s.

In de afgelopen 4 jaar is RE/MAX met 227% gegroeid in omzet, waarbij de gemiddelde omzet van iedere makelaar ook stijgt, doordat wij samen optrekken. Kies je voor RE/MAX dan kies je voor succes!

Word kantooreigenaar

Je werkt zelfstandig, maar je staat er niet alleen voor.

Mis het niet

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, vastgoed nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox.

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Uw abonnement is geslaagd.