Suriname is de nieuwste keten in het RE/MAX netwerk

16 november, 2010 - 

RE/MAX heeft haar wereldwijd bereik uitgebreid naar het Zuid-Amerikaanse land, Suriname.

Nieuwe Regio Eigenaar Yasser Riedewald wilde een internationale onroerendgoed organisatie introduceren in zijn vaderland, en RE/MAX bood de diensten en ondersteuning die hij zocht.

De introductie van RE/MAX in de vastgoedmarkt zal Suriname meer op de kaart zetten bij internationale investeerders, zegt Riedewald.

"Bij veel internationale investeerders komt Suriname en de mogelijkheden in ons land steeds meer in het vizier," zegt Riedewald, en bovendien zijn er tal van ecotoerisme ontwikkelingen in het regenwoud landschap van Suriname in opkomst.

"Het RE/MAX maximale commissie concept zal de manier waarop wij zaken doen veranderen, en de RE/MAX kantoren die ik verkoop in Suriname zullen een gecentraliseerd makelaars model vormen waarbinnen makelaars aangemoedigd worden om samen te werken. Dit is een geheel nieuwe manier van werken en denken over makelaardij in Suriname."

Het eerste kantoor van RE/MAX Suriname zal worden gevestigd in de hoofdstad, Paramaribo. Met de bestaande verbindingen met Nederland en Nederlands-sprekende gebieden in het Caribisch gebied, zoals Aruba, Bonaire, Curaçao en St. Maarten, is Riedewald op zoek naar uitbreiding van Suriname's bereik naar andere delen van de wereld via het RE/MAX netwerk.

Suriname, dat een bevolking van bijna 500.000 mensen heeft, wordt begrensd door Brazilië, Guyana en Frans Guyana. Nederlands is de officiële taal van Suriname, maar Engels wordt over het algemeen goed gesproken.

William Soteroff, RE/MAX Senior Vice President van Internationale Ontwikkeling, geeft aan dat de aansluiting van Suriname op het RE/MAX netwerk voor een "enorme groei" voor RE / MAX in Zuid-Amerika kan zorgen.

"We hebben ongelooflijk succes in Zuid-Amerika gehad de afgelopen jaren," zegt Soteroff. "RE/MAX heeft een sterke positie in landen zoals Argentinië en Brazilië, en andere regio's blijven bloeien. Wij heten Suriname van harte welkom bij de RE/MAX-familie; Yasser's leiderschap zal de regio laten uitgroeien tot nog een RE/MAX succesverhaal ".

Door Deborah Ball Kearns, RE/MAX Times Online Associate Editor

nwm12947468877742_1_orig.jpg

Snel zoeken

Uw aanmelding kan niet worden opgeslagen. Probeer opnieuw.
Bedankt voor uw aanmelding.

Registreer voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.