Colony 39

$ 2,500 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: $ 2,500 District: Paramaribo
Omgeving: Uitvlugt & omgeving Slaapkamers: 3
Badkamers: 3.5 Beschikbaarheid: Per direkt
Perceelgrootte: 682 m² Woonoppervlakte: 400 m²

Als u gesteld bent op rust, comfort en bovenal op veiligheid, dan is dit het huis waar u naar zoekt.

Deze prachtige en gerieflijke woning staat in één van de nieuwste wijken te Uitvlugt, net buiten het centrum van Paramaribo.  The Colony is een gated community met een  hoge mate van woongenot.

Het perceel is omrasterd met een stevig hekwerk. De opritten en het aan de woning grenzend deel van het terrein zijn verhard met een tegelmozaïek. De carport biedt ruimte aan 2 voertuigen, met een hoekje voor  de wasautomaat, droger en boiler. De woning bestaat uit een modern ingerichte open keuken annex eethoek, een woonkamer met aangrenzend een ruim terras, en 3 slaapkamers allen voorzien van airconditioning. Er is ook een berging met legplanken die voor een grote bergingscapaciteit zorgen.

Op het ruime voorterras kunt u ongestoord en onbespied relaxen dankzij de rolgordijnen die voor beschutting en privacy zorgen.

De slaapkamers zijn voorzien van prima slaapmeubilair en hebben allen hun eigen badkamer met douche en wc, terwijl de masterbedroom er een ligbad bij heeft.


Bijzonderheden

- 110/220v stroom 
- Internet en telefoon
- Winkels, horeca en scholen in de direkte omgeving 
- Op loopafstand van een busroute
- Bewaking bij de ingang van het project


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Yasser Riedewald
E  yriedewald@remax.sr
M  +597 8100777
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media