Colony 39

$ 2,500 / mo.Property details

Price: $ 2,500 District: Paramaribo
Neighbourhood: Uitvlugt & surrounding area Bedrooms: 3
Bathrooms: 3.5 Available: Immediately
Lot size: 7,341 sq ft Living space: 4,306 sq ft

Als u gesteld bent op rust, comfort en bovenal op veiligheid, dan is dit het huis waar u naar zoekt.

Deze prachtige en gerieflijke woning staat in één van de nieuwste wijken te Uitvlugt, net buiten het centrum van Paramaribo.  The Colony is een gated community met een  hoge mate van woongenot.

Het perceel is omrasterd met een stevig hekwerk. De opritten en het aan de woning grenzend deel van het terrein zijn verhard met een tegelmozaïek. De carport biedt ruimte aan 2 voertuigen, met een hoekje voor  de wasautomaat, droger en boiler. De woning bestaat uit een modern ingerichte open keuken annex eethoek, een woonkamer met aangrenzend een ruim terras, en 3 slaapkamers allen voorzien van airconditioning. Er is ook een berging met legplanken die voor een grote bergingscapaciteit zorgen.

Op het ruime voorterras kunt u ongestoord en onbespied relaxen dankzij de rolgordijnen die voor beschutting en privacy zorgen.

De slaapkamers zijn voorzien van prima slaapmeubilair en hebben allen hun eigen badkamer met douche en wc, terwijl de masterbedroom er een ligbad bij heeft.


Particularities

- 110/220v stroom 
- Internet en telefoon
- Winkels, horeca en scholen in de direkte omgeving 
- Op loopafstand van een busroute
- Bewaking bij de ingang van het project


In an international environment like Suriname, objects are listed in various currencies. For your convenience, you are able to adjust the currency in which the objects' listing price is shown. In case the currency displayed differs from the currency the object was listed in, the listing price may seem to change on a daily basis. No rights may be derived from these recalculated numbers. This specific object is listed in USD

More information?

Contact us today:

Yasser Riedewald
E  yriedewald@remax.sr
M  +597 8100777
P  +597 475577
Show all objects of this agent Request information

Register for our monthly newsletter for free!

*
* required

55.331 Facebook fans!
Deel op Social Media