€ 225.000

Reineweg # 44

€ 225.000

Reineweg # 44

Specificaties

  Vraagprijs: € 225.000   District: Paramaribo
  Omgeving: Paramaribo Noord en omgeving   Beschikbaarheid: Per direct
  Perceelgrootte: 800 m²   Bouwoppervlakte: 175 m²

Aan de Reineweg nummer 44, Charlesburg te Paramaribo noord staan er 03 woningen zodanig gesitueerd, dat u er een mooie investering van kan maken.

De eerste woning (laagbouw) die compleet in steen is opgetrokken, heeft recentelijk een totale renovatie ondergaan. Het is een 02-kamer woning met voor en achter terras, een walk-in-closet voorzien van alle nutsvoorzieningen.

De tweede woning (hoogbouw) is een nieuwbouw, een compleet betonnen woning met een zeer moderne inrichting voorzien van 110-220 stroomaansluiting (EBS) alsook wateraansluiting (SWM). Voor uw gemak heeft het huis tevens WIFI-aansluiting, airconditioning en koud-warm wateraansluiting. Het gebouw heeft ook around-the-building camera beveiliging. Verder heeft het huis zowel boven als beneden een keuken,bad- toilet, ligbad en een ruim terras om er te ontspannen. LET WEL: het gaat hier om een nieuwbouw woning.

De derde woning (laagbouw) is een houten woning ook voorzien van de nodige nutsvoorzieningen.

Belangrijk is, dat alle 03 huizen voorzien zijn van aparte stroommeters (EBS). Het terrein is compleet omrasterd en heeft nog genoeg ruimte om eventueel bij te bouwen. Dus u ziet het!!! Dit object biedt tal van mogelijkheden.

Maak gauw contact met real estate advisor Paul Zammet om verder begeleid te worden in het maken van deze lifetime investment.
Te bereiken op het nummer +597 8566486 (mobiel tevens WhatsApp) en/of per email: paulzammet@remax.sr


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Paul Zammet
E  paulzammet@remax.sr
M  +597 8566486
T  +597 475577 - 474488
Direct contact via Whatsapp Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn jr
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

58.223 Facebook fans!
Deel op Social Media


Mis het niet

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, vastgoed nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox.

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Uw abonnement is geslaagd.