Deepakweg # 5 en 7

€ 85.000Specificaties

Vraagprijs: € 85.000 District: Wanica
Omgeving: Wanica Beschikbaarheid: Per direct
Perceelgrootte: 441 m² Bouwoppervlakte: 440 m²

Op dit volledig benutte perceel van 441 m2 staat een zeer efficiënt gebouwd appartementencomplex (+/- 400 m2 bouwoppervlakte) met 4 woonruimtes, elk met een eigen stroom- en watermeter. Elke woonruimte heeft een eigen badkamer, toilet en keuken. Er zijn twee grote en twee kleinere kamers. Er kan aan de voorzijde van elke woonruimte een auto geparkeerd worden.

De Deepakweg is een zijstraat aan het begin van de Vierkinderenweg. Hoewel u nog geen 200 meter verwijderd bent van de Indira Ghandiweg, merkt u niet veel van de drukte in de Deepakweg. Op deze locatie bent u binnen loopafstand van verschillende ouwmaterialenzaken, supermarkten, doktoren, kledingswinkels, restaurants en dergelijke. Kortom, handig en gemakkelijk.

De appartementen op deze locatie kunnen een interessante investering voor u betekenen.

Om een afspraak te maken voor een bezichtiging, of voor meer informatie over het pand, kunt u David van Leeuwaarde bellen, een Whatsapp bericht sturen (+597 867- 4824) of e-mailen op davidvanleeuwaarde@remax.sr .


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

David van Leeuwaarde
E  davidvanleeuwaarde@ remax.srdavidvanleeuwaarde@remax.sr
M  +597 8674824
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

Uw aanmelding kan niet worden opgeslagen. Probeer opnieuw.
Bedankt voor uw aanmelding.

Registreer voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

57.504 Facebook fans!
Deel op Social Media