Ceresstraat # 31

€ 280.000Specificaties

Vraagprijs: € 280.000 District: Paramaribo
Omgeving: Paramaribo Noord en omgeving Beschikbaarheid: 2 weken na verkooptransactie
Perceelgrootte: 697 m² Bouwoppervlakte: 455 m²

Restaurant Casa Olé te koop!

Casa Olé staat op de hoek van de Ceres- en Coronastraat, dat biedt een prachtig uitzicht op uw woonomgeving. Zo centraal gelegen, dat u te voet kunt wandelen naar Choi’s Supermarket en ook de Maretraite Mall is op steenworp afstand van deze woning. Het uitgaancentrum en alle toprestaurants die in de omgeving zijn gevestigd, zijn slechts 3 minuten van deze woning verwijderd. En het prettigst van deze woonwijk is, dat u elke middag veilig kunt gaan joggen!

Casa Olé wordt verkocht met de gehele inventaris. U krijgt een prachtig ingerichte keuken, een complete eetruimte voorzien van tafels en stoelen, genoeg parkeerruimte voor uw klanten en samen met het restaurant een goed onderhouden woning, waar een beheerder of medewerkers gehuisvest kunnen worden.

De woning:
Via een prachtige houten trap komt u terecht op de bovenverdieping van deze woning. De slaapvertrekken zijn via een lange gang met elkaar verbonden. Op deze verdieping treft u 2 master bedrooms aan en ook 2 slaapkamers, die dan 1 bad-toilet delen. De grootste master bedroom heeft een zeer uitnodigend balkon en een “walk-in closet” die een lach tovert op het gezicht van de vrouw.

Heeft u interesse om uw eigen restaurant te starten en zoekt u naar een geschikte ruimte? Dan is dit uw kans!

De beste bode is de man zelf, dus laat niemand u hierover vertellen; komt u uwzelf overtuigen en wordt de nieuwe eigenaar van Casa Olé!


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Sergio van Hetten
E  sergiovanhetten@remax.sr
M  +597 8729404
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen Direct contact via WhatsApp

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

Uw aanmelding kan niet worden opgeslagen. Probeer opnieuw.
Bedankt voor uw aanmelding.

Registreer voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

58.223 Facebook fans!
Deel op Social Media