$ 590,000

Commissaris Roblesweg # 10

$ 590,000

Commissaris Roblesweg # 10

Specificaties

  Vraagprijs: $ 590,000   District: Paramaribo
  Omgeving: Paramaribo Noord en omgeving   Beschikbaarheid: in overleg
  Perceelgrootte: 1.016 m²   Bouwoppervlakte: 440 m²

Prachtige locatie op Noord, zijstraat Anton Dragtenweg

Dit goed onderhouden object staat op 1.016 m2 eigendomsgrond; hierop is een prachtig restaurant gevestigd met aangrenzend een zeer ruime woning welke van alle gemakken is voorzien. Het restaurant biedt momenteel ca. 65 zitplaatsen, maar door de ruime opzetting kunt u zeker nog 20 personen herbergen. Het restaurant heeft een facelift ondergaan, er is tevens een nieuwe toilettengroep geplaatst. Tevens zijn het dak en plafond van het voorste gedeelte vernieuwd. 

Het terras, welke ook is bijgebouwd, is overdekt. Dus u kunt hier ook tijdens de regentijd heerlijk vertoeven. 

De woning heeft 2 ruime slaapkamers en 1 master bedroom. De slaapkamers hebben elk aangrenzend een eigen bad/toilet. De master bedroom heeft aangrenzend een zeer ruime badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioner. De ruime woonkamer met open keuken is een plaatje om te zien. Het “open living concept” is hier absoluut te vinden en loopt door naar de serre. Vanuit de serre wandelt u zo de heerlijke tuin in die alle rust, ruimte en privacy geeft. De tuin biedt voldoende ruimte voor een zwembad/cabana of iets dergelijks. Begin 2018 zijn de gehele woonkamer en keuken vernieuwd. Het gehele pand is voorzien van alarm, het woongedeelte tevens van dievenijzer.

Uiteraard mag u contact opnemen met de makelaar voor een bezichtiging.In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

Meer informatie?

Graziella Kamperveen
E  grazkamperveen@remax.sr
M  +597 8155525
T  +597 475577 - 474488
Direct contact via Whatsapp Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn jr
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

58.223 Facebook fans!
Deel op Social Media


Mis het niet

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, vastgoed nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox.

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Uw abonnement is geslaagd.