Prins Hendrikstraat # 106

€ 145.000Specificaties

Vraagprijs: € 145.000 District: Paramaribo
Omgeving: Centrum en omgeving Beschikbaarheid: per direct
Perceelgrootte: 300 m² Bouwoppervlakte: 120 m²

In de wijk “Combe” en wel aan de Prins Hendrikstraat op nog geen 200m van de Mahonielaan bieden wij u deze gunstig gelegen 2(twee) slaapkamer woning aan. De woning is gelegen nabij scholen, de bakker, de slager, diverse supermarkten, de bushalte, uitgangsgebied Willhelminastraat en op nog geen 5(vijf) minuten rijden van de Maretraite Mall. Kortom een heerlijke, fijne plek om te wonen maar ook een uitstekende locatie om er een bedrijf op te zetten.

Het goed beveiligde pand dat beneden voorzien is van rolluiken, bestaat uit 2(twee) bouwlagen, elk bestaande uit een grote ruimte annex keuken, een bad en toilet ruimte en 1(één)kamer/. De grote ruimte boven, die voorzien is van prachtige grote ramen, is momenteel ingericht als slaapkamer en dat geeft aan dat de woning naar eigen behoeften en gerieven ingericht en ingedeeld kan worden net zoals het verhard en goed omheind erf, want ook dat biedt aan elke creatieve eigenaar diverse opties.

Het bovenstaand pand dat nu gebruikt wordt als woonhuis is oorspronkelijk een bedrijfsruimte geweest en daarvoor is dit pand natuurlijk nog steeds uitermate geschikt.

Voor meer informatie en een bezichtiging kunt u contact maken met de makelaar.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Yasser Riedewald
E  yriedewald@remax.sr
M  +597 8100777
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar
Shiromani Heilbron
E  shiromaniheilbron@ remax.srshiromaniheilbron@remax.sr
M  +597 8557752
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

Uw aanmelding kan niet worden opgeslagen. Probeer opnieuw.
Bedankt voor uw aanmelding.

Registreer voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

57.504 Facebook fans!
Deel op Social Media