Hotel aan de Gompertstraat

$ 1,500,000Specificaties

Vraagprijs: $ 1,500,000 District: Paramaribo
Omgeving: Paramaribo-Noord en omgeving Beschikbaarheid: Per direkt
Perceelgrootte: 1.500 m²

De bouwstijl valt meteen op door haar bijzondere, oosterse uitstraling compleet met pagodedak. Zowel het interieur als het landschap zijn smaakvol en elegant ingericht.  Airconditioned budgetkamers te huur, studio’s en appartementen, elk  met alle bijbehorende voorzieningen voor een prettig verblijf.  De klantenkring bestaat voor een groot deel uit steeds terugkerende gasten, die de ambiance en de service wel weten te waarderen.

Indeling:

1. Het 3 verdiepingen tellend betonnen hoofdgebouw met hoofdingang en receptie en 14 verhuurbare eenheden:

·         Begane grond: 3 studio’s, respectievelijk 26, 17, 17,5 m²

·         Eerste verdieping: 8 studio’s met balkon, elk  26 m²

·         Tweede verdieping: 2 appartementen met balkon, elk 120 m² . Indeling in keuken, eethoek, woonkamer, 2 slaapkamers, 2 douche/toilet en balkon

·         Derde verdieping: 1 appartement met balkon, 70m². Indeling in keuken, woonkamer, 2 slaapkamers, douche/toilet, balkon

·         Receptie oppervlak 42m²

Alle kamers zijn uitgerust met douche/toilet, warm/koud water, 110/220V, AC, kluis, kitchenette met koelkast en magnetron, TV, klerenkast, bedden met gezondheidsmatrassen. Telefoonaansluiting en wifi.

2. De faciliteiten:  zwembad van 11x4 meter, bar met terras, restaurant en keuken respectievelijk 125 m² om 46 m², tuin met vijver. Parkeergelegenheid aan de voorzijde.

3. Aparte woonhuizen:

Woonhuis 1 is een 2- slaapkamerwoning met 2 slaapkamers, 2 douche/toilet, woonkamer, keuken, balkon. Eigen ingang.

Woonhuis 2 is een cabana van 100m² die voornamelijk uit hout is opgetrokken. Het bestaat uit een groot terras, keuken en slaapgedeelte met bad en toilet.

In de tuin, sfeervol beplant en ingericht,  staat het zwembad er uitnodigend bij. Het poolterras met keuken, bar en restaurant, is zeer geschikt voor (kinder) feestjes en andere bijeenkomsten of evenementen. Er zijn ruim 70 stoelen beschikbaar bij eventueel verhuur van het zwembad/terras.


Bijzonderheden

Optimale zichtbaarheid, vanwege de ligging langs één der belangrijkste hoofdwegen in Paramaribo Noord. 

Alle belangrijke instellingen zijn vlakbij.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Yasser Riedewald
E  yriedewald@remax.sr
M  +597 8100777
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media