Zwartenhovenbrugstraat # 205

€ 1.650.000Specificaties

Vraagprijs: € 1.650.000 District: Paramaribo
Omgeving: Centrum en omgeving Beschikbaarheid: To be discussed
Perceelgrootte: 325 m² Bouwoppervlakte: 1.200 m²

Het Lincoln gebouw aan de Zwartenhovenbrugstraat is een statig maar ook zeer massief, modern en degelijk bouwwerk door het Lincoln concern zelf ontworpen en gebouwd. De kwaliteit en klasse stralen je tegemoet wanneer je het gebouw betreedt. De begane grond is momenteel een bouwmaterialen zaak, compleet met een keuken en een bad/toilet ruimte. En op de 1ste verdieping bevinden zich de kantoorruimten en ook hier weer een keuken en bad en toilet ruimte. De 2de en de 3de verdieping moeten nog ingedeeld worden. Op de 3de verdieping zie je, nu nog, de stabiele stalen constructie van het dak.

Elke etage heeft een bouwoppervlak van 300m2. Deze verdiepingen zijn met elkaar verbonden door een trappenhuis, maar er is ook een hele grote goederen lift die u de gelegenheid stelt om er twee “acht personen liften ” van te maken. Oorspronkelijk lag het in de bedoeling om van dit gebouw een hotel te maken en zijn de ideeën daarvoor al uitgewerkt en voorhanden. Maar dit gebouw leent zich vanwege de kwaliteit, het bouwoppervlak, de beschikbare hoeveelheid elektriciteit en niet in de laatste plaats ook vanwege de ligging, voor echt allerhande bedrijfsactiviteiten.

Dit topklasse bouwwerk behoeft geen lang verhaal. Komt en overtuigt u zich en maak een afspraak met de makelaar.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

Uw aanmelding kan niet worden opgeslagen. Probeer opnieuw.
Bedankt voor uw aanmelding.

Registreer voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

57.504 Facebook fans!
Deel op Social Media