Jaggernath Lachmonstr 68-70

€ 450.000Specificaties

Vraagprijs: € 450.000 District: Paramaribo
Omgeving: Zorg & Hoop en omgeving Beschikbaarheid: per direct
Perceelgrootte: 800 m² Bouwoppervlakte: 1.100 m²

Dit prachtig pand ( #70) is volledig opgetrokken van steen en heeft een totale bouw oppervlakte van 1100m2. Het terrein is gelegen op de hoek van de Jaggernath Lachmonstraat en de Bindastraat. Deze heeft een totale oppervlakte van 1100m2.

De aard van het pand bevat op de begane grond 6 units die verhuurd kunnen worden als kantoor ruimtes. De eerste verdieping kan gebruikt worden als een kantoor ruimte, appartement of als een woonruimte met 3 slpkamers, keuken, woonkamer, en een bad en toilet. De tweede verdieping heeft dezefde karakter als de eerste verdieping met een balkon. De bovenste verdieping heeft een kamer, keuken, balkon en bad en toilet.

Op het tweede perceel (# 68) hebben we een eengezinswoning. Zowel boven als beneden kan gebruikt worden als een kantoor ruimte of als appartementen.


Voor meer informatie schroomt u niet om contact met ons te maken.

Titel: Eigendom ca. 800 m2
Bouwoppervlakte ca. 1100
110/220 V Electra


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media