Grote Combeweg #15

$ 3,500 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: $ 3,500 District: Paramaribo
Omgeving: Paramaribo-Noord en omgeving Beschikbaarheid: Per direkt
Perceelgrootte: 417 m² Bouwoppervlakte: 600 m²
Gemeubileerd: Ongemeubileerd

Dit recent gerenoveerd bedrijfspand staat aan de welbekende Grote Combeweg.

Het zakelijk en modern ontwerp leent zich uitstekend voor multifunctioneel gebruik. Het pand kan bijvoorbeeld dienen als kantoorgebouw of als opleidingsinstituut. Gelegen in de historische binnenstad van Paramaribo met onder andere het Presidentieel Paleis en het Kantongerecht, ministeries en het Belastingkantoor, de Palmentuin en de ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in de directe omgeving.

Het pand bestaat uit 13 units met toiletgroepen die ook apart verhuurd kunnen worden. Ook bestaat de mogelijk om de bovenste etage en de onderste etage apart te huren. Ook betaling in SRD's is mogelijk tegen de middenkoers van de Cambio aankoop- en verkoopwisselkoers.

Neem dus gauw contact op met de makelaar.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Yasser Riedewald
E  yriedewald@remax.sr
M  +597 8100777
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media