Representatief Kantoorpand

$ 1,500 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: $ 1,500 District: Paramaribo
Omgeving: Centrum en omgeving Beschikbaarheid: Per direkt
Perceelgrootte: 1.000 m² Bouwoppervlakte: 300 m²

Te huur representatief kantoorpand gesitueerd aan de Jaggernath Lachmonstraat. Dit pand is zeer representatief en kan zonder investeringen zo in gebruik worden genomen.

De kantoorruimte beschikt over circa 300 m2 kantoorruimte. Ideaal als kantoor maar je kan de ruimte ook gebruiken; voor geven van trainingen, als showroom, studio en noem maar op. Hat pand is goed onderhouden en zeer geschikt om klanten te ontvangen.

Faciliteiten kantoor:
Het pand biedt een diversiteit aan ruimtes. waaronder 4 ruimtes inclusief een direktie kamer. Verder staan er 2 grote kluizen in het pand die niet verplaatst kunnen worden. Goed voor zaken die netjes en veilig in de kluis kunnen.

Het pand is verder volledig voorzien van air-conditioning, nieuwe ledlampen, en wordt bij ingebruik name geschilderd naar de wens van de klant. Verder is er een keukenruimte, server - en toilet ruimte voor dames en heren.

Verder bied het terrein voldoende parkeer gelegenheid. 

Bijzonderheden:
- goedkoop
- direct beschikbaar
- unieke locatie
- ideaal voor de startende ondernemer
- goed bereikbaar met auto en busvervoer
- gratis parkeren
- kosten exclusief nutsvoorzieningen

 Voor meer informatie neem gauw kontakt op met de makelaar. 
 

 In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Yasser Riedewald
E  yriedewald@remax.sr
M  +597 8100777
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*

/ /
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media