€ 65.000

Walapastr #10

€ 65.000

Walapastr #10

Specificaties

  Vraagprijs: € 65.000   District: Paramaribo
  Omgeving: Paramaribo Zuid en omgeving   Slaapkamers: 3
  Badkamers: 1   Toiletten: 2
  Beschikbaarheid: Per direct   Perceelgrootte: 202 m²
  Woonoppervlakte: 144 m²   Titel: Eigendom

Deze woning is gelegen in een doodlopende straat en ligt heel dichtbij van de Kwattaweg (Oost-West verbindingsweg), en 5 minuten verwijderd van het Centrum van Paramaribo. Het is gelegen in een goed bebouwde kom in een zandweg. In deze omgeving bevinden zich zowel zand als betegelde wegen.

Supermarkten, groenten stands, service stations, bakkerijen, restaurants en eet stands, computer en telefoon winkels en nog vele andere ondernemingen ontbreken niet in deze omgeving.

Op de begane vloer wordt de woonkamer gescheiden van de keuken door een houten cowboy swingdeur. Verder bevindt zich op de begane vloer ook een toilet en badkamer. Hiertegenover staat het trappenhuis die u meeneemt naar de 3 slaapkamer bovenverdieping met een voor balkon. De woning van de begane vloer is met bakstenen gebouwd, die door de jaren heen zijn kracht tot heden toont. De bovenverdieping is gebouwd van hout.

De garage biedt parkeergelegenheid voor 1 auto.

Geinteresseerd, maak dan kontakt met de makelaar die voor u klaar staat om u met raad en daad bij te staan. Te bereiken op het nummer +597 8239009 (mobiel tevens WhatsApp)

Bijzonderheden

- Stroom
- WaterIn een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Marjorie Telting
E  marjorietelting@remax.sr
M  +597 8239009
T  +597 475577 - 474488
Direct contact via Whatsapp Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn jr
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

61.445 Facebook fans!
Deel op Social Media


Mis het niet

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, vastgoed nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox.

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Uw abonnement is geslaagd.