on request

Boxel - Sir Winston Churchillweg # 673

on request

Boxel - Sir Winston Churchillweg # 673

Specificaties

  Vraagprijs: on request   District: Wanica
  Omgeving: Wanica   Slaapkamers: 3
  Badkamers: 2   Beschikbaarheid: Per direct
  Perceelgrootte: 10.660 m²   Woonoppervlakte: 500 m²
  Titel: Eigendom

Op dit prachtig stuk aan de Suriname rivier, te Boxel, staat deze ruime 3-kamer woning met zwembad compleet met pomphuisje; geschikt voor residentiële en commerciële doeleinden. De woning staat op het achterdeel van het groot terrein en heeft 3 kamers; 1 masterroom met eigen bad-toilet en 2 guest bedrooms met een gedeeld bad-toilet.

Als u het huis als eigen woonhuis wilt beleven, dan kunt u hier heerlijk en rustig wonen. Het open concept van deze tijdloze woning met historische elementen leent zich voor verschillende mogelijkheden ook voor eventueel uitbreiding en/of renovatie. Aan de voorkant van de woning bevinden zich een wasruimte, berging en een gastentoilet. Bij binnenkomst in de voorhal is er een gastentoilet en de gang naar de master bedroom. Vanuit de master bedroom, gastenkamers en de woonkamer kunt u het achterterras bereiken dat zicht biedt op het grote zwembad en de Suriname rivier. De grote schuifdeuren kunnen helemaal open geschoven worden, waardoor de woning meer sfeer uitstraalt en het open concept tot leven komt. Zeker ook geschikt als spa resort en/of yoga centrum voor investeerders. Met een perceel grootte van 10.660 m2 (1 ha), een frontbreedte van 50 meter en een breedte van 51,85 meter aan rivierzijde, zijn de opties eindeloos als het gaat om commerciële ondernemingen.

Het erf is geheel omrasterd met hoge stenen muren en hekken. Ondanks het feit dat deze woning op nog geen 30 minuten rijden van het centrum staat, zit je hier absoluut midden in de natuur. Op het erf, dat net als de woning altijd goed onderhouden is, zijn er tal van vruchtbomen, prachtige bloemsoorten en grasvelden die geheel om de woning lopen tot de poort aan de voorzijde. Ook staat er een hoge watertoren voor het huis; een van de historische punten van dit object. Het terrein is voorzien van vijvers, die een wetland systeem vormen waarbij de vegetatie wordt voorzien van het verdampende water uit de vijvers.

Verder loopt evenwijdig aan de achterzijde van het perceel een stevige beschoeiing en zijn family days op het water dus ook mogelijk!

Neem vandaag nog contact op met de makelaar voor het bezichtigen van deze prachtige plek!

Bijzonderheden

* 110-220V stroomaansluiting
* Boiler en hydrofoor
* Wachtershuisje (voorzijde)In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Graziella Kamperveen
E  grazkamperveen@remax.sr
M  +597 8155525
T  +597 475577 - 474488
Direct contact via Whatsapp Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn jr
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

58.223 Facebook fans!
Deel op Social Media


Mis het niet

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, vastgoed nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox.

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Uw abonnement is geslaagd.