€ 125.000

Sadiodam # 34

€ 125.000

Sadiodam # 34

Specificaties

  Vraagprijs: € 125.000   District: Commewijne
  Omgeving: Commewijne   Slaapkamers: 5
  Badkamers: 2   Toiletten: 3
  Beschikbaarheid: Per direct   Perceelgrootte: 2.173 m²
  Woonoppervlakte: 425 m²   Titel: Grondhuur

Het moment dat u de oprijlaan van het ruime terrein via de elektrische rolpoort betreedt, ziet u deze prachtige tropische Bruynzeel woning. U geniet van een ruime tuin van 2.173 m² met vruchtbare grond. Genoeg plek voor kinderen om in te spelen, huisdieren om in te ravotten of om mooie bomen te planten voor aangename schaduw.

De ligging van deze woning is gesitueerd in een veilige, vredige omgeving en ook centraal. U bent binnen 5 minuten bij de Jules Wijdenbosch brug. Verder bent u heel dichtbij verschillende belangrijke verbindingswegen van Commewijne; niet ver verwijderd van het winkelgebied van Meerzorg. Alles wat u nodig heeft, dichtbij huis.

De bovenwoning heeft 3 kamers en een gescheiden bad-toilet. De woonkamer, keuken en het balkon zijn dankzij het open concept bijna één geheel. De woning is zodanig gebouwd dat de wind heerlijk waait door het hele pand. Het ruime balkon biedt u een prachtig uitzicht over uw tuin, de natuur en de rustige omgeving.

De benedenwoning is voorzien van 2 slaapkamers, die via een tussendeur verbonden zijn met het bad-toilet. Verder op het terrein is er een aparte opstal met een toilet,  schuur en plek met afdak om uw voertuig te parkeren. De woning is voorzien van zijn eigen watermanagement systeem, u bent dus niet afhankelijk van de SWM, kostenbesparend en duurzaam. De stroomvoorziening is 110-220 volt.

Trekt deze woning u aan? Wilt u een afspraak maken om te bezichtigen? Neem dan contact op met David van Leeuwaarde.
Telefoon/Whatsapp: +597 867-4824
E-mail: davidvanleeuwaarde@remax.sr


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Bekijk de YouTube video
Meer informatie?

David van Leeuwaarde
E  davidvanleeuwaarde@ remax.srdavidvanleeuwaarde@remax.sr
M  +597 8674824
T  +597 475577 - 474488
Direct contact via Whatsapp Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn jr
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

61.445 Facebook fans!
Deel op Social Media


Mis het niet

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, vastgoed nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox.

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Uw abonnement is geslaagd.