Jozefweg # 3

€ 140.000Specificaties

Vraagprijs: € 140.000 District: Wanica
Omgeving: Indira Gandhiweg en omgeving Slaapkamers: 3
Badkamers: 3 Beschikbaarheid: In overleg
Perceelgrootte: 1.425 m² Woonoppervlakte: 250 m²
Titel: Eigendom

Deze nostalgische, onder architectuur (Arie Verkuyl) verbouwde Bruynzeelwoning staat op 100 meter afstand van de Indira Gandhiweg en kijkt uit over de Golfclub. Zowel bij de bouw als bij de latere verbouwing is er met 1e klas materiaal gewerkt en het huis is goed onderhouden.

De bovenwoning heeft een ruime woon- en zitruimte en twee ruime slaapkamers (voorzien van air-conditioning)  met daartussen een modern ingerichte badkamer. De vloer is van hardhout en de tussenmuren van uitstekende kwaliteit pinushout, beide in goede staat en weinig onderhoudsgevoelig. Het grote balkon kijkt uit over de prachtige tuin.

De woning staat midden in de grote tuin, die zorgvuldig is aangelegd met vruchtbomen, bloeiende struiken en een kleine vijver. De toegangspoort is elektrisch en de tuin is omringd door een stenen muur. U geniet van maximale privacy.

Het huis heeft beneden een zeer ruime living, open keuken met bar, een badkamer met ligbad en een groot terras aan de tuin. Door de open bouwstijl is het er altijd koel.

Achter op het erf is een 2-persoons appartement/logeerhuisje met terras van alle gemakken voorzien, incl. een kleine keuken en badkamer.

Verder is er een ruime garage met elektrische roldeur, die parkeergelegenheid biedt voor 2 auto's..

Als extra's is het huis voorzien van een warmwatervoorziening die op zonne-energie werkt, 110/220 volt stroomaansluiting en een elektrisch beveiligingssysteem plus brandmelders die worden gemonitord. De riolering is gesloten en alle ramen hebben diefijzer.Wilt u meer weten over deze woning, of wilt u een bezichtiging plannen? Neemt u gerust contact op met David van Leeuwaarde via:

·         (Telefoon+WhatsApp): +597 8674824
·         E-mail: davidvanleeuwaarde@remax.sr
·         Facebook: David T. van Leeuwaarde
·         Instagram: @davidvanleeuwaarde
·         LinkedIn: David van Leeuwaarde


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

David van Leeuwaarde
E  davidvanleeuwaarde@ remax.srdavidvanleeuwaarde@remax.sr
M  597 8674824
T  597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media