€ 115.000

Arthur Hermelijnstraat # 36

€ 115.000

Arthur Hermelijnstraat # 36

Specificaties

  Vraagprijs: € 115.000   District: Paramaribo
  Omgeving: Paramaribo Noord en omgeving   Slaapkamers: 4
  Badkamers: 2   Toiletten: 3
  Beschikbaarheid: Per direct   Perceelgrootte: 800 m²
  Woonoppervlakte: 265 m²   Titel: Eigendom

Deze centraal gelegen woning, die u zou kunnen uitbouwen naar eigen inzicht staat aan de Arthur E. Hermelijnstraat nr. 36. Veiligheid, frisse wind en rust.

De tuin:
Het perceel heeft een grootte van maar liefst 800 m2. De vruchtbare bodem zorgt ervoor, dat u optimaal gebruik ervan kunt maken om te tuinieren. Verder kunt u ook nog gezellige bijeenkomsten organiseren voor uw gasten, zonder dat u zich druk hoeft te maken over gebrek aan ruimte. Als dat nog niet genoeg is; u kunt ook dagelijks genieten van zonsopkomst en -ondergang, het uitzicht aan de horizon wordt niet gehinderd door hoge gebouwen. 

De woning:
De woning zou aanvankelijk 3 verdiepingen tellen; het fundament en de muren zijn daar ook op berekend en gebouwd. Nu telt de woning een begane grond en eerste verdieping. U zou later ongestoord de overige verdiepingen kunnen bijbouwen als u daar behoefte aan heeft. De woning beschikt over een open garage, die parkeergelegenheid biedt voor 2 auto’s. Aan de voorzijde van de garage is er een ruimte, die eventueel als kantoorruimte gebruikt kan worden. Rondom het erf is er ook ruime parkeergelegenheid. Verder is er bij het bouwen van de woning gebruik gemaakt van Surinaams hardhout, dat op een duurzame manier verkregen is. In de keuken en woonkamer kunt u altijd genieten van de lekkere wind. De airco- aansluitingen zijn aanwezig om de woning te voorzien van volledige koeling. Er is een glasvezel kabelverbinding aanwezig, die zorgt voor heel snel internet.

De slaapkamers:
Boven is de master bedroom met badkuip, douche en toilet. Het tropische hardhout in de kamer zorgt voor een mooie ambiance. Wanneer u de schuifdeur openmaakt, komt u terecht op een mooi balkon, waar u rustig kunt genieten van de wind en de prachtige zonsopkomst rechtstreeks  vanuit uw slaapkamer; fantastisch is dat. Beneden is er een kamer met een studieruimte, die eventueel ook omgetoverd kan worden tot een logeerkamer of tot derde slaapkamer. Verder is er een studio, die gebruikt kan worden voor opslag, als studiekamer of als vierde slaapkamer. Tal van opties dus.

Wilt u de woning bezichtigen? Neemt u gerust contact op met David van Leeuwaarde op het nummer +597 8674824 (tevens WhatsApp). U kunt ook een mail sturen naar davidvanleeuwaarde@remax.sr

Bijzonderheden

* De woning is fully airconditioned
* Fundament voor 3 verdiepingenIn een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

David van Leeuwaarde
E  davidvanleeuwaarde@ remax.srdavidvanleeuwaarde@remax.sr
M  +597 8674824
T  +597 475577 - 474488
Direct contact via Whatsapp Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn jr
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

61.445 Facebook fans!
Deel op Social Media


Mis het niet

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, vastgoed nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox.

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Uw abonnement is geslaagd.