Arthur Hermelijnstraat # 36

€ 115.000Specificaties

Vraagprijs: € 115.000 District: Paramaribo
Omgeving: Paramaribo-Noord en omgeving Slaapkamers: 4
Badkamers: 2.5 Beschikbaarheid: 02 maanden na verkooptransactie
Perceelgrootte: 800 m² Woonoppervlakte: 265 m²
Titel: Eigendom

Veiligheid, frisse wind en rust. Dat zijn de eerste drie elementen, waarvan u kunt genieten in deze centraal gelegen woning aan de Arthur E. Hermelijnstraat nr. 36.

De tuin:
Het perceel heeft een grootte van maar liefst 800 m2. De vruchtbare bodem zorgt ervoor, dat u optimaal gebruik ervan kunt maken om te tuinieren. Verder kunt u ook nog gezellige bijeenkomsten organiseren voor uw gasten, zonder dat u zich druk hoeft te maken over gebrek aan ruimte. Als dat nog niet genoeg is; u kunt ook dagelijks genieten van zonsopkomst en -ondergang, het uitzicht aan de horizon wordt niet gehinderd door hoge gebouwen. 

De woning:
De woning zou aanvankelijk 3 verdiepingen tellen; het fundament is daar ook op berekend en gebouwd. Nu telt de woning een begane grond en eerste verdieping. U zou later ongestoord de overige verdiepingen kunnen bijbouwen als u daar behoefte aan heeft. De woning beschikt over een open garage, die parkeergelegenheid biedt voor 2 auto’s. Rondom het erf is er ook ruime parkeergelegenheid. Verder is er bij het bouwen van de woning gebruik gemaakt van Surinaams hardhout, dat op een duurzame manier verkregen is. In de keuken en woonkamer kunt u altijd genieten van de lekkere wind. Er is een glasvezel kabelverbinding aanwezig, die zorgt voor heel snel internet.

De slaapkamers:
Boven is de master bedroom met badkuip, douche en toilet. Het tropische hardhout in de kamer zorgt voor een mooie ambiance. Wanneer u de schuifdeur openmaakt, komt u terecht op een mooi balkon, waar u rustig kunt genieten van de wind en de prachtige zonsopkomst rechtstreeks  vanuit uw slaapkamer; fantastisch is dat. Beneden is er een kamer met een studieruimte, die eventueel ook omgetoverd kan worden tot een logeerkamer of tot derde slaapkamer. Verder is er een studio, die gebruikt kan worden voor opslag, als studiekamer of als vierde slaapkamer. Tal van opties dus.

Wilt u de woning bezichtigen? Neemt u gerust contact op met David van Leeuwaarde op het nummer +597 8674824 (tevens WhatsApp). U kunt ook een mail sturen naar davidvanleeuwaarde@remax.sr


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

David van Leeuwaarde
E  davidvanleeuwaarde@ remax.srdavidvanleeuwaarde@remax.sr
M  597 8674824
T  597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media