Flemingstraat # 32

€ 550.000Specificaties

Vraagprijs: € 550.000 District: Paramaribo
Omgeving: Mon Plaisir Slaapkamers: 4
Badkamers: 3 Beschikbaarheid: Per direct
Perceelgrootte: 1.015 m² Woonoppervlakte: 600 m²
Titel: Eigendom

Perfect onderhouden moderne, luxe woning aan de Flemingstraat # 32 te Mon Plaisir, Paramaribo

De beneden verdieping van deze luxe woning is heel functioneel ingericht. Er is daar een family room, een formele woonkamer, een dinerkamer, een ruime moderne keuken, een slaapkamer, bad/toilet en een wasruimte. Verder is er een ruime garage, die parkeergelegenheid biedt voor 2 auto’s en een electrische garagedeur. Er is tevens een ruimte, die als kantoor of winkel gebruikt kan worden! 

Op de eerste verdieping van deze prachtige woning zijn er 3 moderne slaapkamers. De eerste en de laatste slaapkamer hebben beide hun eigen balkon. Daarnaast is er ook een prachtige badruimte voorzien van een jacuzzi.

De luxe woning is buiten omgeven door een buiten keuken met een sfeervolle bar. Enorm veel prachtige planten, bloemen en vruchtbomen. Het erf is geheel ommuurd. 

De sjieke woonwijk Mon Plaisir staat bekend om de luxe villa’s en de rust die er heerst. Met de Suriname rivier niet ver hier vandaan, geniet u van de heerlijke koele wind. Via de Anton Dragtenweg rijdt u rechtstreeks naar het centrum van Paramaribo.

Deze luxe woning op Mon Plaisir is precies wat u zoekt, als u gesteld bent op uw privacy!!

Bezichtiging van deze woning kan alleen op afspraak! De makelaar geeft u graag een rondleiding!! U belt op 597 8108665 (tevens Whatsapp)


Bijzonderheden

* 3-fase stroomaansluiting
* koud en warm waterinstallatie
* WIFI aansluiting


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Garry Waterberg
E  garrywaterberg@remax.sr
M  +597 8108665
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*

/ /
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media