€ 260.000

Reuzenrietweg # 29

€ 260.000

Reuzenrietweg # 29

Specificaties

  Vraagprijs: € 260.000   District: Commewijne
  Omgeving: Commewijne   Slaapkamers: 4
  Badkamers: 4   Toiletten: 4
  Beschikbaarheid: in overleg   Perceelgrootte: 1.200 m²
  Woonoppervlakte: 400 m²

TE KOOP RIANTE VILLA

Deze riante villa opgetrokken in mediterrane stijl ligt nog geen 20 minuten verwijderd van Paramaribo en 10 minuten van Nieuw Amsterdam. Het huis heeft drie verdiepingen, de trappen zijn makkelijk begaanbaar. Op de begane grond treft u een open keuken met een ruime woonkamer en een slaapkamer met een eigen badkamer en een apart gastentoilet. Via een trap komt u op de eerste verdieping, waar zich drie slaapkamers bevinden; waarvan de  masterbedroom maar liefst 40 m2 beslaat en daarnaast een eigen bad- en toiletruimte heeft.  

In de gang treft u nog eens een apart gastentoilet. Via de tweede trap komt u uit op het dakterras, dat een adembenemend uitzicht biedt over de totale omgeving. 

Sleutelwoorden hier zijn kwaliteit en ruimte. Het huis voldoet aan alle Europese normen voor woningen en is gebouwd met kwaliteitsmateriaal. De fundering is gemaakt van een betonnen plaat met 600 staven betonijzer rond 10 en 12. Ook de eerste en tweede etage zijn gestort met vol beton en ijzeren staven. In de woning is veel Surinaams hout en graniet verwerkt. De terrassen zijn afgewerkt met terracotta tegels. 

Veel aandacht is besteed aan details in het huis, waardoor het er strak en schoon uitziet en makkelijk te onderhouden is. Door de gedegen bouwstijl is er geen  kans op schimmel- en vochtplekken aan muren en kunt u in alle rust en veiligheid genieten van dit huis. 

Details over het terrein 
Het terrein is opgehoogd en vervolgens met witzand overdekt, wat een helder aanzien geeft en makkelijk in onderhoud is. De diverse strategisch geplaatste putten zorgen ervoor dat het perceel niet onder water komt te staan. Verder is het perceel omgeven door palmen langs de weg. Daarnaast is er nog voldoende ruimte voor de bouw van een zwembad. Het perceel maakt onderdeel uit van een kleinschalig project. In de directe nabijheid treft u winkels en scholen aan.

Uiteraard mag u contact opnemen met de makelaar voor meer informatie en/of een bezichtiging.

Bijzonderheden

* Verharde weg 
* Camera’s 
* 3-fasen stroomaansluiting 110V / 220V 
* Koud-warm waterIn een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Bekijk de YouTube video
Meer informatie?

Sharmila Narain
E  sharmilanarain@remax.sr
M  +597 8513070
T  +597 475577 - 474488
Direct contact via Whatsapp Alle objecten van deze makelaar Grace Sakrama
E  gracesakrama@remax.sr
M  +597 7102374
T  +597 475577 - 474488
Direct contact via Whatsapp Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn jr
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

61.445 Facebook fans!
Deel op Social Media


Mis het niet

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, vastgoed nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox.

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Uw abonnement is geslaagd.