Woning te Domburg, langs het water

$ 225,000Specificaties

Vraagprijs: $ 225,000 District: Para
Omgeving: Domburg Slaapkamers: 3
Badkamers: 2 Beschikbaarheid: Per direkt
Perceelgrootte: 1.508 m² Woonoppervlakte: 250 m²
Titel: Eigendom

Bent u op zoek naar een woning waar u kunt genieten van uw welverdiende rust? Dan is dit de ultieme kans om een dergelijke woning aan te kopen. 

In het district in het district Para aan de Suriname rivier, staat deze prive woning op een plek waar het genieten van de wind en het water voor heerlijke rust en ontspanning zorgt.
Het perceel beslaat een oppervlakte van 1508m2 (exclusief de ongeveer 200m2 landaanwinst) en de woning 250m2. Het erf is omheind door een stenen schutting en aan de waterkant is het perceel voorzien van een stevige betonnen schoeiing. De woning beschikt over een boothuis geschikt voor boten of auto’s, een open keuken met woonkamer die voorzien is van genoeg ramen. Ook is de woning heel goed beveiligd met dievenijzer en electrische rolluiken. Deze 3 (drie) slaapkamer woning kan voor u de ideale plek zijn.


Geïnteresseerd? Neemt u gauw contact op met de makelaar voor een bezichtigingsafspraak.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Yasser Riedewald
E  yriedewald@remax.sr
M  +597 8100777
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media