Henry Fernandesweg #72

€ 750.000Specificaties

Vraagprijs: € 750.000 District: Wanica
Omgeving: Garnizoenspad Slaapkamers: 5
Badkamers: 2 Beschikbaarheid: In overleg
Perceelgrootte: 140.000 m² Woonoppervlakte: 150 m²
Titel: Grondhuur

Dit prachtige kavel van140.000m2 met daarop een woning is volledig ingepolderd. Bedenk wel: het perceel heeft aan 2 kanten een kanaal en is te gebruiken voor diverse doeleinden. Men kan er een landbouw, aqua cultuur of veeteelt project opzetten, maar het is ook geschikt als industrie terrein en er kan dus een grote loods op die de eigenaar alle gelegenheid biedt om het naar eigen behoefte en inzichten te gebruiken.

De woning is best ruim en dan praten we over 150m2. Het is 5 slaapkamer woonhuis, beschikt over 2x bad en toilet ruimten, een woonkamer, keuken en een balkon. Deze woning is dringend aan een opknapbeurt toe. Maar dat biedt juist heel veel mogelijkheden want het zou zelfs als kantoorruimte worden ingericht.Spreekt dit perceel u aan maak contact met ons voor een afspraak.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media