Fijne Klaroenweg # 25

€ 67.500Specificaties

Vraagprijs: € 67.500 District: Wanica
Omgeving: Garnizoenspad Slaapkamers: 3
Badkamers: 2 Beschikbaarheid: Per direct
Perceelgrootte: 795 m² Woonoppervlakte: 118 m²

Bent u op zoek naar een ruim perceel waarmee u twee vliegen in één klap slaat dan is hier uw kans. Aan de Fijne Klaroenweg 25 op een eigendom perceel van 795 m2 staan er 2 leuke moderne woningen. De voorste volledig beveiligde woning met een oppervlakte van 58 m2 is een 2 slaapkamer woning. Deze woning beschikt over n open woonruimte met moderne keuken, 110/220v aansluiting. Warm water en 2 airconditioning units.

De woning van 60 m2 aan de achterzijde van het erf is bijna afgebouwd. Het is een 1(één) slaapkamer woning waarvan de betegeling moet worden afgerond. Het sanitair moet worden geplaatst en de keuken van uw keuze geïnstalleerd. En als laatste dient het geschilderd te worden en dan is het voor uw studerende zoon of dochter maar het kan ook voor uw bejaarde vader of moeder een veilige plek.

Geïnteresseerd maak dan contact met de makelaar.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*

/ /
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media