€ 120.000

Gobajolaan # 155

€ 120.000

Gobajolaan # 155

Specificaties

  Vraagprijs: € 120.000   District: Wanica
  Omgeving: Wanica   Slaapkamers: 5
  Badkamers: 2   Beschikbaarheid: in overleg
  Perceelgrootte: 1.665 m²   Woonoppervlakte: 250 m²
  Titel: Grondhuur

Zoekt u een luxe woning in een zeer rustige en natuurlijke omgeving, maar toch dicht bij diverse voorzieningen? Een kwalitatief hoogwaardige woning te midden van een schitterende omgeving?

Zittend op uw eigen ruime terras waarover altijd een lekkere bries waait vanwege de gunstige en verhoogde ligging of vanuit het ruime zeshoekige tuinhuisje geniet u van de geuren, kleuren en de geluiden die bij de natuur horen. U voelt zich als in het paradijs, omgeven door diverse fruitbomen, waarbij de vogels u verwelkomen met prachtige fluitconcerten. Deze luxe oase van rust bevindt zich aan de Gobajolaan 155 te Houttuin in het District Wanica.

Naast de grote voor- en achtertuin beschikt de woning over een ruim L-vormig leef balkon en een ruime woonkamer/keuken ruimte voorzien van een grote Europese keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur en minibar. De woonkamer/ keuken heeft een verhoogd plafond, waardoor er een zeer ruimtelijk gevoel wordt gecreëerd. Verder is er een ruime inloop voorraadkast in de keuken aanwezig.

De woning heeft 5 slaapkamers waarvan één met eigen inloopkast en bad en toilet. De andere slaapkamers gebruiken het algemeen bad en toilet. In de woning bevindt zich een washok met wasmachine en droger aansluitingen, alsmede een vlizotrap die toegang geeft tot de vliering. De open garage voor 1 (één) auto biedt ook toegang tot de externe bergruimte voor fietsen en (tuin)gereedschappen.

De woning is voorzien van hoogwaardige Europese vloertegels, hardhouten binnendeuren en aluminium buitendeuren (Alupro), aluminium schuiframen, alsmede hardhouten sierplinten. De kapconstructie is volledig in duurzaam en termieten bestendig kopie-hout uitgevoerd

Verder beschikt de woning over een 2-fase 110V/ 220V elektriciteitsaansluiting, alarm installatie en draadloze internetverbinding. Het perceel is toegankelijk via een automatische schuifpoort en beschikt over een unieke schutting aan de voorzijde.

In de tuin aan de achterzijde bevindt zich een zeshoekig prieel waar u in uw hangmat tot rust komt. Het prieel alsmede de trap aan de voorzijde van de woning zijn voorzien van sierbestrating.

Het zeer ruime erf is beplant met diverse fruitbomen en biedt voldoende ruimte en speelgelegenheid voor kinderen.

Diverse voorzieningen, zoals scholen (lager + middelbaar), grotere supermarkten, bouwmaterialen zaken, sportschool, zwem en fitness voorzieningen en een voetbalvereniging liggen binnen een straal van 3 km.

Laat uw kans om deze kwaliteitswoning te bemachtigen niet aan u voorbij gaan en neem zo snel mogelijk contact op met de makelaar


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577 - 474488
Direct contact via Whatsapp Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn jr
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

58.223 Facebook fans!
Deel op Social Media


Mis het niet

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, vastgoed nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox.

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Uw abonnement is geslaagd.