€ 445.000

Wayamboweg #113

€ 445.000

Wayamboweg #113

Specificaties

  Vraagprijs: € 445.000   District: Saramacca
  Omgeving: Saramacca   Slaapkamers: 5
  Badkamers: 2   Beschikbaarheid: in overleg
  Perceelgrootte: 260.000 m²   Woonoppervlakte: 250 m²

Is het werken in de landbouw nog steeds een uitdaging? Dan is deze 26 ha. beschikbare en volledig ingepolderd door zware dammen,  landbouwgrond, voor u de oplossing. Daarbij wordt het investeren en werken in de landbouw en de veeteelt dus makkelijker. Aan de Wayamboweg 43 is er dus 26 ha schelprits beschikbaar,dat uitermate geschikt is voor de groente en of fruit teelt. Naast de aanplant van 300 gujave bomen staan er op het erf ook verschillende manja, birambie,castanje, surinaamse abrikoos, zuurzak, zuur oranje en pompelmoes bomen. Er iseveneens een kippen ren en een visgat. Het perceel grenst aan de achterzijde aan het Zondervan kanaal en dat maakt het bevloeien van de grond een stuk eenvoudiger.

Behorend bij deze landbouwgrond is er een volledig uit steen opgetrokken, oer degelijke en  ruime woning die beschikt over 5 slaapkamers en 2 maal een bad en toilet. De vloer is van gewapend beton en beschikt over een voor en achterbalkon, van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over de uitgestrekte grond en waar er af en toe zelfs een kon konie langs rent en de vogels prachtige concerten geven.

Bent u geinteresseerd maak dan contact met de makelaar.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577 - 474488
Direct contact via Whatsapp Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn jr
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

58.223 Facebook fans!
Deel op Social Media


Mis het niet

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, vastgoed nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox.

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Uw abonnement is geslaagd.