€ 138.950

Elsje Borkulostraat perceel # 243

€ 138.950

Elsje Borkulostraat perceel # 243

Specificaties

  Vraagprijs: € 138.950   District: Paramaribo
  Omgeving: Wanica   Slaapkamers: 3
  Badkamers: 1.5   Beschikbaarheid: Per direct
  Perceelgrootte: 1.000 m²   Woonoppervlakte: 200 m²

Rust, veiligheid en natuur daar denkt u aan wanneer u een investering pleegt die levenslang geluk met zich moet brengen, uw eigen woning. 

Dit allemaal is binnen handbereik. Strategisch gelegen nabij de Derde rijweg en de Hendrikstraat ligt dit juweeltje in het zeer gewild Villapark Menckenberg.

Deze woning wordt omringd met vriendelijke buurtbewoners die de juiste mate van sociale controle uitvoeren. Dit betekent dat u en uw gezin de gelegenheid heeft om in uw eigen buurt te kunnen deelnemen aan sport en spel. In de ondergaande zon kan uw gezin genieten van veilig in de buurt spelen waarbij de warme Surinaamse opvoeding algeheel uw gezin tegemoetkomt. De veiligheid van u en uw geliefden wordt ook mede mogelijk gemaakt door een goed georganiseerde buurwacht en ook door politiepost Kwata (5 minuten verwijderd).
Deze mooie familiewoonwijk geeft u gratis toegang tot de geneugten van de frisse Surinaamse zeewind die rijkelijk door uw droomhuis kan doorwaaien. Dit is mogelijk gemaakt doordat dit huis specifiek is gebouwd in deze windrichting. Ook komen de vele openslaande ramen en deuren u rijkelijk tegemoet in dit tropisch paradijsje.

Deze woonwijk is deels omringd met een zeer levende flora en fauna van onze Switi Sranan. Ook bent u op deze plek ervan gegarandeerd dat bij elk seizoen u optimaal kunt blijven genieten van uw woning. Zo zal dit project bij hevige regens nooit onder water lopen. Tijdens de droge tijd zal het opwaaien van stof zeer beperkt blijven door de kundige betegelde wegen die dit project bezit.

De keuken
De keuken van deze woning is uitnodigend voor elk lid van de familie. Het straalt gemak en warmte uit, die keuken waar er vele mooie herinneringen gemaakt kunnen worden.

De woonkamer
De woonkamer van deze woning straalt rust uit. Een fris ogende ruime woonkamer met direct zicht van uw riante tuin.

De slaapvertrekken
Deze woning heeft 3 slaapkamer waarvan, 1 master bedroom met walk-in closet en de 2 overige slaapkamers. Wenst u deze woning te bezichtigen, neem dan contact met ons op, voor het maken van een afspraak!

Bijzonderheden

  • Drie fase stroomvoorziening
  • Een volledig ingericht ruim bad en toilet
  • Warm watervoorzieningen
  • Een washok
  • Een bergruimte
  • Beveiligd met dievenijzer, die ook in noodgevallen kunnen voldoen als vluchtroute
  • Een alarmsysteem is aanwezig en rookmelders
  • Een ruim achterbalkon
  • Uitbouw mogelijkhedenIn een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Safyra Duurham
E  safyraduurham@remax.sr
M  +597 8160635
T  +597 475577 - 474488
Direct contact via Whatsapp Alle objecten van deze makelaar Sascha van Leeuwaarde
E  saschavanleeuwaarde@ remax.srsaschavanleeuwaarde@remax.sr
M  +597 8211311
T  +597 475577 - 474488
Direct contact via Whatsapp Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn jr
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

58.223 Facebook fans!
Deel op Social Media


Mis het niet

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, vastgoed nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox.

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Uw abonnement is geslaagd.