Amapestraat pc# 39

€ 55.000Specificaties

Vraagprijs: € 55.000 District: Wanica
Omgeving: Houttuin Slaapkamers: 3
Badkamers: 1 Beschikbaarheid: Per direct
Perceelgrootte: 335 m² Woonoppervlakte: 180 m²
Titel: Eigendom

Bent u op zoek naar een woning waar u kunt genieten van uw welverdiende rust? Dan is dit de ultieme kans om een dergelijke woning aan te kopen. 

In het gebied Houttuin in het district Wanica is de Kowsiliaweg te bereiken via de Vredenburg serie A weg. Een plek die op zich al heerlijk rustig is en er veel wordt gedaan aan tuinbouw en veeteelt. Daarnaast grenst een gedeelte van de kavels van de Kowsiliaweg aan een prachtig en stromend meer, dat nog meer rust en ontspanning biedt.
Zo ook deze woning. Het perceel heeft een oppervlakte van 335m2 en de bouwopp is 180m2. De woning bestaat uit een ruime open maar overdekte garage met berging, een open keuken met woonkamer, drie slaapkamers, een badkamer, toilet, open hal, een voorterras en een ruim achterras.

Neemt u gauw kontakt op voor een bezichtigingsafspraak.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*

/ /
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media