€ 285.000

Diostraat #2

€ 285.000

Diostraat #2

Specificaties

  Vraagprijs: € 285.000   District: Paramaribo
  Omgeving: Paramaribo Noord en omgeving   Slaapkamers: 3
  Badkamers: 2   Beschikbaarheid: Per direct
  Perceelgrootte: 615 m²   Woonoppervlakte: 300 m²
  Titel: Eigendom

Deze praktische, geheel gerenoveerde drie slaapkamer woning staat op de hoek van de Diostraat en de Adonisstraat te Elisabethshof.

Deze stenen splitlevel woning is zeer praktisch ingedeeld.
Vanuit het L-vormig terras komt u via een glazen schuifdeur de woonkamer binnen en die is voorzien van een mooie houten vloer. De open keuken die een niveau hoger ligt dan de woonkamer, is zeer modern en voorzien van alle gemakken. Vanuit de keuken, de trap op zijn de drie slaapkamers op de eerste verdieping te samen met een algemene badkamer en toilet. Vanuit de keuken de andere trap af is er halverwege de trap een ruime kelder, waar men diverse spullen kan opslaan. Lopen we dezelfde trap helemaal af dan komen we in een halletje die toegang geeft tot de gesloten garage die geschikt is voor twee voertuigen. Op dit niveau is ook de bijkeuken en nog een algemene badkamer en toilet. In de garage is de wasruimte en een kleine ruimte die gebruikt kan worden als kantoor.

De slaapkamers, de woonkamer inclusief de open keuken en het kantoor zijn allen van airco’s voorzien. Alle schuiframen zijn voorzien van dievenijzer en het huis heeft ook de optie voor een alarminstallatie en beschikt over twee telefoonlijnen. Het huis is zowel van binnen als van buiten pas geschilderd.

Kortom een droomhuis! Maakt u dus gauw contact met de makelaar.

Bijzonderheden

Het perceel heeft de titel eigendomIn een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577 - 474488
Direct contact via Whatsapp Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn jr
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

58.223 Facebook fans!
Deel op Social Media


Mis het niet

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, vastgoed nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox.

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Uw abonnement is geslaagd.