$ 500 / mnd.

Pankaweg

$ 500 / mnd.

Pankaweg

Specificaties

  Vraagprijs: $ 500   District: Para
  Omgeving: Para   Slaapkamers: 3
  Badkamers: 2   Toiletten: 2
  Beschikbaarheid: Tot en met mei 2023   Perceelgrootte: 375 m²
  Woonoppervlakte: 130 m²   Gemeubileerd: Gemeubileerd

Deze woning staat in een zijweg van de Bijlhoutweg, dat een zijweg is van de Indira Gandhiweg. Een faunarijke woonomgeving waar u elke morgen in alle rust heel graag wakker wilt worden met de geur van de tropische planten. Aan de hoofdweg, de Indira Gandhiweg dus, zijn er verschillende goed gesorteerde winkels voorwaar u van alles terecht bent. De Bijlhoutweg is een kwartier verwijderd van Lelydorp waar u ook terecht bent voor banken, winkelcentra, eethuizen, politiepost, nutvoorzienings-bedrijven en nog veel meer.

Deze woning is vrij ruim waardoor u elkaar nooit in de weg loopt met een gezin van 4 tot 6 personen. Het L-vormig terras is volledig voorzien van diefijzer waardoor het een extra bescherming en gerustgevoel geeft dat uw jonge kinderen het huis niet gemakkelijk uit kunnen. Het is ook gemakkelijk toegankelijk voor zij die zich in een rolstoel moeten verplaatsen.

Een van de slaapkamers is een ruime Master bedroom voorzien van een ruime bad- en toiletruimte, een inloopkast en airconditioning. Er is ook een bergruimte en een wasruimte.

Maak contact als u dat genot wilt ervaren in deze woning.

Bijzonderheden

-  Hydrofoor
-  Tuinonderhoud (incl. huurprijs)
-  Huishoudster (excl. huurprijs)In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

Meer informatie?

Marjorie Telting
E  marjorietelting@remax.sr
M  +597 8239009
T  +597 475577 - 474488
Direct contact via Whatsapp Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

61.445 Facebook fans!
Deel op Social Media


Mis het niet

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, vastgoed nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox.

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Uw abonnement is geslaagd.