$ 1,200 / mnd.

Mozartstraat # 26 - hoek Schubertstraat

$ 1,200 / mnd.

Mozartstraat # 26 - hoek Schubertstraat

Specificaties

  Vraagprijs: $ 1,200   District: Paramaribo
  Omgeving: Paramaribo Noord en omgeving   Slaapkamers: 3
  Badkamers: 2   Beschikbaarheid: Per direct
  Perceelgrootte: 504 m²   Woonoppervlakte: 300 m²
  Gemeubileerd: Ongemeubileerd

Op de hoek van de Mozart- en Schubertstraat staat deze pas gerenoveerde hoogbouw woning. De woning heeft beneden een master bed & bath met eigen ingang. Deze master zou eventueel ook voor commerciele doeleinden gebruikt kunnen worden. Boven zijn er twee kamers met gedeeld bad-toilet. Via de binnentrap gaat u naar de bovenverdieping. Deze is onderverdeeld in de keuken, woonkamer, balkon, de twee slaapkamers en het bad-toilet.

Verder heeft de woning een lekker ruim erf en is er ook voldoende privacy vanwege de beplanting en hoge omrastering. Op het achtererf staan er twee grote manja bomen en is er een klein platform neergezet. De woning is voorzien van security ramen en het slaapkamergedeelte is beveiligd middels een tussendeur. Wonen in een rustige omgeving in Paramaribo noord?

Dat kan op de hoek van de Mozart- en Schubertstraat!

Bijzonderheden

* Open garage
* Automatische schuifpoortIn een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

58.223 Facebook fans!
Deel op Social Media


Mis het niet

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, vastgoed nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox.

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Uw abonnement is geslaagd.