Sementaweg # 2 - De Schuilplaats

€ 350 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: € 350 District: Wanica
Omgeving: Kwatta en omgeving Slaapkamers: 2
Badkamers: 1 Beschikbaarheid: Per direct
Perceelgrootte: 450 m² Woonoppervlakte: 80 m²
Gemeubileerd: Ongemeubileerd

In “De Schuilplaats” aan de Sementaweg staat deze knusse 2-slaapkamer woning te wachten op bewoners, die behoefte hebben aan rust en schoonheid maar die eveneens op zoek zijn naar de geborgenheid die je ervaart in een omgeving die sereniteit uitstraalt. De woonwijk is volledig omgeven door water en daarbij is er een sluis gebouwd, die voor de juiste waterhuishouding zorgt. Dus zal er in dit project nooit sprake zijn van water overlast. Verder worden de goten, de bermen regelmatig en goed onderhouden.

De woning heeft een eetkeuken en een woonkamer. Op de begane grond zijn er verder nog een bad en toilet, en een slaapkamer maar ook een ruimte voor de wasmachine. De tweede slaapkamer beslaat de gehele bovenverdieping en zou ook eventueel als kantoorruimte gebruikt kunnen worden. Het voorterras kijkt uit op de tuin en de rustgevende natuur.

Is een goed verzorgde en veilige woonwijk waar u naar op zoek bent? Waar wacht u dan op?

Maakt u contact met de makelaar, zodat we een bezichtiging kunnen inplannen.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media