Bredelaan Noord # 8, Lake Village

on requestSpecificaties

Vraagprijs: on request District: Paramaribo
Omgeving: Kwatta en omgeving Slaapkamers: 6
Badkamers: 4 Beschikbaarheid: per direct
Perceelgrootte: 1.200 m² Woonoppervlakte: 475 m²
Gemeubileerd: Gemeubileerd

Deze luxe villa, met zwembad en gym, staat te Lake Village; in de frisse natuur, dichtbij het stadscentrum. Deze woonwijk heeft een beveiligde toegang.

De ligging is in een rustieke natuurrijke omgeving gelegen aan het meer “Lake Village”, aan een korte doodlopende straat (7 percelen). De woning is gebouwd met materiaal van hoge kwaliteit. Er is gelet op details en de afwerking is netjes. Het dak is volledig van asfalt shingles, waardoor de woning, ongeacht de hoge buiten temperatuur, van binnen altijd koel is. De dubbele (blackout) gordijnen verbeteren verder het koel houden van het huis.

De ramen en schuifdeuren zijn voorzien van veiligheidsglas en de vloeren van 3 slaapkamers zijn van prachtig Surinaams hardhout, een kamervloer en andere details zijn van marmeren tegels. Diverse afwerkingen en accenten zijn van exclusief natuurstenen tegels of van graniet.

Het huis is volledig air conditioned, koud- en warmwater installatie, 110-220 stroomvoorziening en alarm installatie (censoren op alle ramen en deuren). Alle toegangsdeuren zijn verder met staal beplaat.

De woning telt 5 slaapkamers. De kamers zijn ruim en twee hebben een walk-in closet. Twee boven elkaar liggende kamers zijn ook geschikt als  werk- en/of studie/kantoorruimte.

De woonkamer heeft een 65 inch smart 4K televisie en goede surround sound installatie. De master bedroom, met direct toegang tot het zwembad,  heeft een 38 inch smart HD TV. Er is glasvezel voorziening van Telesur en de woning heeft een wireless internet netwerk.

Er zijn 4 volledige bad- en toiletruimtes. Verder bestaat de woning uit een moderne keuken voorzien van moderne apparatuur, zoals o.a. gaskookplaat met afzuigkap en electrische oven. Er is een gesloten garage met parkeergelegenheid voor 2 auto’s, een washok en een beneden en boven terrras.

Binnen zijn er voldoende bergruimten. Er is ook een “attic ladder” die toegang geeft tot een verlichte vliering voor uitgebreide opslag. De wateropslag capaciteit is 1.500 liter met een hydrofoor.

Het zwembad met verlichting meet  6 x 11 meter, is bekleed met “diamond bright” en siert de goed onderhouden tuin. Dit is de plek bij uitstek om er gezellig met vrienden en familie te vertoeven. Verder treft u er een hondenhok en 3 bergruimtes.

Aan de overzijde van de woning staat een overdekt terras met zitjes. Op het meer is er een pier van Surinaams hardhout (8x6 meter) gebouwd met daarop een volledig ingerichte gym, compleet met stereo installatie en televisie. Aan luxe en comfort dus geen gebrek.

Deze woning kan gemeubileerd of semi gemeubileerd gehuurd worden.

Om security redenen zijn er geen fotos van de binnen ruimten geplaatst.

 

Wilt u deze luxe villa bezichtigen? Dat kan, de makelaar is te bereiken op het nummer 08100777


Bijzonderheden

De grootte van het perceel is: 1000 m2
De grootte van het perceel aan de overzijde (langs het meer) is: 200 m2


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Yasser Riedewald
E  yriedewald@remax.sr
M  +597 8100777
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen
Uw aanmelding kan niet worden opgeslagen. Probeer opnieuw.
Bedankt voor uw aanmelding.

Registreer voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

57.161 Facebook fans!
Deel op Social Media