Mijnzorgweg # 48C

€ 450 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: € 450 District: Paramaribo
Omgeving: Lelydorp en omgeving Slaapkamers: 3
Badkamers: 1 Beschikbaarheid: Per direct
Perceelgrootte: Woonoppervlakte: 200 m²
Gemeubileerd: Ongemeubileerd

Wanneer wonen in een rustige omgeving een must is en als het wonen toch modern, ruim, comfortabel en prive moet zijn dan is dit het huis voor u. Deze volledig beveiligde drie (3) slaapkamer woning bevindt zich op een volledig omrasterd terrein en beschikt over een garage geschikt voor één (1)auto met een roldeur. Alle slaapkamers beschikken over een airconditioner. De open woonruimte is ruim en komt uit op het voorterras. En om het woongenot nog verder te maximaliseren beschikt dit huis over een tweede woonruimte.

Op vijf tot 10 minuten rijden van het winkelcentrum van Lelydorp met alle voorzieningen die daarbij horen zoals de markt, supermarkten, het politie bureau, diverse banken en zoveel meer is het woongenot verzekerd.

Voor meer info en voor een bezichtiging kunt u contact maken met de makelaar.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*

/ /
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media