Afobakalaan # 4

$ 1,000 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: $ 1,000 District: Paramaribo
Omgeving: Zorg & Hoop en omgeving Slaapkamers: 3
Badkamers: 3 Beschikbaarheid: in overleg
Woonoppervlakte: 150 m² Gemeubileerd: Gemeubileerd

In het meest gewilde deel van Zorg en Hoop aan de Afobakalaan # 34 staat deze ruime en aantrekkelijke woning te huur. Een fijne gezinswoning die volledig lucht gekoeld is met 3 slaapkamers. Daarvan is er één met een ruime inloopkast en eigen bad en toilet. De tweede heeft ook een eigen bad en toilet en de derde maakt gebruik van het algemeen bad en toilet precies tegenover de kamer. Deze woning beschikt over een warm water installatie dat werkt met zonne-energie. De woonruimte en de keuken zijn modern en goed voorzien.

Met alle belangrijke voorzieningen in de nabije omgeving zoals ruime en moderne supermarkten, slagerijen, bakkerijen, scholen van alle niveaus en de Hermitage Mall op 5 minuten rijafstand en de niet te vergeten de aanwezige beveiliging is er wat deze woning betreft niets dat u tegen houd om van dit huis uw thuis te maken.

Bent u geïnteresseerd maak dan contact met de makelaar.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.433 Facebook fans!
Deel op Social Media