Lepelaarstraat

€ 700 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: € 700 District: Paramaribo
Omgeving: Paramaribo-Noord en omgeving Slaapkamers: 2
Badkamers: 3.5 Beschikbaarheid: Per Direct
Woonoppervlakte: 120 m² Gemeubileerd: Gemeubileerd

Uw droomhuis en uw droomlocatie……

 
Gelukkig hoeft u niet verder te dromen, RE/MAX Suriname maakt beide dromen op 1 plek realiteit. Ja, wonen in Suriname aan de Lepelaarstraat…… lees verder en bekijk deze prachtige woning op uw gemak!

De Voorgevel:
De woning is omringd met een betonnen schutting die u tevens de juiste mate van veiligheid en privacy biedt. Vooral wanneer u bezig bent te genieten van die heerlijke wind op uw voorterras. U kunt deze woning betreden via de garage maar ook via het groot voorterras.

De Woonkamer en Keuken:
Zodra u deze ruime woning binnenstapt, kunt u genieten van de open bouwstijl van deze woning. In een oogopslag overziet u de gehele keuken en woonkamer. U bent dan ook nooit afgesloten in de keuken terwijl u aan het koken bent en uw familie en/of vrienden zich vermaken in de woonkamer. Verder kan ik u vertellen dat deze woning geniaal is gebouwd qua wind doorstroming. Deze woning bezit niet alleen een voorterras maar ook een achterterras. Het terras geeft direct toegang tot het erf, die de potentie heeft om met de juiste creatie een ware privé oase te worden. 

Het Slaapgedeelte:
Via een prachtige wenteltrap heeft u als eerst aan uw linkerhand de eerste masterbedroom met natuurlijk een vol bad en toilet en direct erna heeft u de grootste masterbedroom met een zeer ruim bad en toilet.

Uw waskamer:
Dit betekent geen geloop meer met wasgoed, u heeft bij deze woning, een moderne waskamer zeer strategisch liggen.

  

Natuurlijk kunt u deze woning ook in persoon bekijken, belt u gauw voor een bezichtigingsafspraak!


Bijzonderheden

Nieuwbouwwoning

Gemeubileerd

Warm water aanwezig

Volledig airconditioned

Automatische schuifpoort

Alarm aanwezig

Camera beveiliging voorzieningen aanwezig

Wachtershuisje aanwezig


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Safyra Duurham
E  safyraduurham@remax.sr
M  +597 8160635
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*

/ /
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media