€ 500 / mnd.

Corantijnstraat # 1

€ 500 / mnd.

Corantijnstraat # 1

Specificaties

  Vraagprijs: € 500   District: Paramaribo
  Slaapkamers: 2   Badkamers: 1
  Beschikbaarheid: Per direct   Woonoppervlakte: 75 m²
  Gemeubileerd: Gemeubileerd

Op zoek naar een gemeubileerd appartement met 2 slaapkamers in het bruisende deel van Zorg en Hoop. Met supermarkten, de slager, restaurants, de groenten winkel, en nog vele prachtige winkels in de buurt is aan al uw wensen voldaan. In een zijstraat van de Jagernath Lachmanstraat en wel in de Corantijnstraat staat dit appartement dat een eind maakt aan uw zoektocht.

U gaat de trap op en via een klein balkon betreedt u de open woonruimte. Deze moderne woonruimte is comfortabel ingericht en voorzien van alles dat u nodig heeft en dat maakt het wonen in dit appartement zeer aangenaam. De twee slaapkamers zijn voorzien van een air conditioner. Beide slaapkamers maken gebruikt van het algemeen bad en toilet.

Bel de makelaar voor een bezichtiging.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577 - 474488
Direct contact via Whatsapp Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

58.223 Facebook fans!
Deel op Social Media


Mis het niet

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, vastgoed nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox.

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Uw abonnement is geslaagd.