€ 2.000 / mnd.

van Brussellaan # 10C voor

€ 2.000 / mnd.

van Brussellaan # 10C voor

Specificaties

  Vraagprijs: € 2.000   District: Paramaribo
  Omgeving: Paramaribo Zuid en omgeving   Slaapkamers: 4
  Badkamers: 2.5   Beschikbaarheid: Per direct
  Woonoppervlakte: 250 m²   Gemeubileerd: Gemeubileerd

Wanneer wonen en werken in Paramaribo voor u heel belangrijk is en u behoefte heeft om alle benodigde faciliteiten, zoals de slager de supermarkten, kledingzaken, de groenteboer en ga zo maar door, in de directe omgeving te hebben, dan is deze woning de woning voor u. Aan de van Brussellaan 10C staat deze zeer ruime knusse en moderne woning op u te wachten. Er zijn  4 slaapkamers die allen voorzien zijn van een airco, een daarvan is de master en de overige kamers maken gebruik van het algemeen bad en toilet. De ruime en open woonruimte is zeer comfortabel ingericht en koken in deze moderne keuken is een genot. En het ruime voorterras en achterterras zijn de icing op de cake want daar is het heerlijk toeven en genieten.

De volledig beveiligde woning is verder voorzien van een gesloten garage. Beschikt over een warm water instalatie, er zijn 110 en 220V stopcontacten en  natuurlijk is er een alarm instalatie.

Wacht niet langer maak nu contact met de makelaar voor een bezichtiging.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Bekijk de YouTube video
Meer informatie?

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577 - 474488
Direct contact via Whatsapp Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

61.445 Facebook fans!
Deel op Social Media


Mis het niet

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, vastgoed nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox.

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Uw abonnement is geslaagd.