Milaweg # 33

€ 650 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: € 650 District: Wanica
Omgeving: Houttuin Slaapkamers: 5
Badkamers: 3 Beschikbaarheid: per direct
Woonoppervlakte: 250 m² Gemeubileerd: Gemeubileerd

U bent al zo lang op zoek en heeft nog steeds niets kunnen vinden? Wel zoek dan niet langer want met deze ruime gemeubileerde  5 slaapkamer woning aan de Milaweg #33 is uw zoektocht beeindigd . De Milaweg is een zijstraat van de Tout Lui Fautweg die dan weer een zijstraat is van de Indira Ghandiweg.  Met daarbij dus verschillende scholen, supermarkten in de nabije omgeving.

De volledig beveiligde en betegelde woning beschikt over een alarm instalatie, 110/220V aansluiting en warm water. De open woonruimte op de begane grond is ruim en goed voorzien. Eveneens op de begane grond is er de garage geschikt voor 2auto,s, een slaapkamer, een bad en toilet en het washok. En niet te vergeten een achter terras waar je heerlijk in de hangmat kan schommelen. De boven verdieping beschikt over 4 slaapkamers, allen voorzien van airconditioner en een ruim voor balkon dat uitkijkt over het volledig betegelde erf. De woning heeft een camera systeem, hetgeen een extra gevoel van veiligheid biedt.

Is deze woning iets voor u, maak dan contact met de makelaar


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media