Magnesiumstraat 52D

$ 3,300 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: $ 3,300 District: Paramaribo
Omgeving: Uitvlugt & omgeving Slaapkamers: 3
Badkamers: 2.5 Beschikbaarheid: Per direct
Perceelgrootte: 1.000 m² Woonoppervlakte: 384 m²
Gemeubileerd: Gemeubileerd

Lux wonen in een gated community ….

Wie hier woont kiest bewust voor veiligheid, rust, modern en toch tropisch. Super dichtbij van top supermarkten, de Hermitage mall, sportscholen maar ook vele heerlijke restaurant. En ja de binnen stad is binnen 20 minuten te bereiken. Deze woning is gebouwd met aandacht en in perfectie afgewerkt. De indeling van deze woning geeft een gevoel van licht, ruim en vooral open.

De indeling
Moment dat u de woning via de voordeur binnenstapt kunt u in een oogopslag genieten van de woonkamer, met aangrenzend een riant terras. Rechts van u ziet u dan de warme maar nog altijd stijlvolle moderne keuken. Deze keuken wordt gesierd met een prachtig eiland.

De “dining area” overziet de keuken maar ook de woonkamer en als u wenst weg te dromen onder het genot van een heerlijke maaltijd kunt u de deuren naar uw eigen privé waterval openzetten. Dit juweeltje van deze woning werkt als uw eigen persoonlijke spa!

De Slaapvertrekken
De master bedroom van deze woning heeft ook zijn eigen toegang tot dit juweeltje. Verder kan ik u vertellen dat er een riante walk-inn closet bij deze master bedroom hoort. De overige 2 slaapkamers zijn uitgevoerd in het “Jack and Jill” concept; delen van 1 badkamer met elk hun eigen verbindingsdeur naar de badkamer.

Overige vertrekken
Verder biedt deze riante woning u een wasruimte die u uitnodigt al fluitend uw was te doen. Ook qua opbergruimte heeft u geen gebrek, de gang is voorzien van ingebouwde kasten die u naar gelang kunt indelen. De garage van deze woning heeft ook de capaciteit voor het opbergen van spullen.

Zoals u leest is dit huis voorzien van alles om u gemak, rust en veiligheid te bieden, hieraan is tot in details aan gedacht en daarom is een automatische generator feilloos aangesloten aan deze woning. Bij stroomonderbreking heeft u nergens last van. Dat is gemak!

Natuurlijk kunt u deze woning ook in persoon bekijken, belt u gauw voor een bezichtigingsafspraak!


Bijzonderheden

·       Modern communicatiesysteem voor de gated community

·       Guard service

·       Yard maintenance

·       Alarmsysteem

·       Fully airconditioned

·       Automatische garagedeur

·       110/220v stroomvoorziening

.       Automatische generator      

·       Warm watervoorziening

·       Privé vuilophaaldienstIn een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Safyra Duurham
E  safyraduurham@remax.sr
M  +597 8160635
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen
Uw aanmelding kan niet worden opgeslagen. Probeer opnieuw.
Bedankt voor uw aanmelding.

Registreer voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

57.161 Facebook fans!
Deel op Social Media