Mijnzorgweg 48f

€ 150 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: € 150 District: Wanica
Omgeving: Lelydorp en omgeving Slaapkamers: 1
Badkamers: 1 Beschikbaarheid: Per direkt
Woonoppervlakte: 35 m² Gemeubileerd: Gemeubileerd

Een bijzonder aantrekkelijke ongemeubileerde beginners woning is nu binnen handbereik met de woning aan de Mijnzorgweg 48f.  Deze knusse één slaapkamer woning beschikt over een met dievenijzer beveiligd voorterras. Dit voorterras biedt toegang tot de woonkeuken die weer toegang geeft tot de slaapkamer, die voorzien is van een airco, en de bad en toilet ruimte.

De woning staat op een groot perceel en maakt deel uit van een serie van meerdere woonhuizen die op hetzelfde terrein staan. Het parkeren kan heel gemakkelijk op het terrein naast de woning. De Mijnzorgweg is een zijstraat van de Indira Ghandhi weg en dat is niet erg ver van Lelydorp met de nodige voorzieningen, zoals het politie bureau, de markt, goed voorziene supermarkten, de diverse banken, scholen en sport faciliteiten.

Geïnteresseerd maak dan contact met de makelaar.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail - Team Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar
Ine - Team Kaersenhout
E  inevanniel@remax.sr
M  +597 8521718
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.326 Facebook fans!
Deel op Social Media