Koningspalmstraat # 6

€ 700 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: € 700 District: Paramaribo
Omgeving: Kwatta en omgeving Slaapkamers: 3
Badkamers: 2 Beschikbaarheid: Per direct
Woonoppervlakte: 225 m² Gemeubileerd: Gemeubileerd

Een ruime, volledig betegelde woning is te huur aan de Koningspalmstraat # 6; dat is een zijstraat van de welbekende Hendrikstraat. Deze gemeubileerde 3 slaapkamer woning staat in een zeer rustige buurt met in de nabije omgeving diverse scholen, supermarkten, het gasoline pompstation en de groenteboer.

Via het ruime voor of achterterras bereikt u de open woonkamer-keuken. Van de 3 slaapkamers is één de master bedroom met eigen bad-toilet en deze beschikt over een airconditioner. Van de overige 2 slaapkamers is er één voorzien van een air conditioner en beide slaapkamers maken gebruik van het algemeen bad-toilet. Het huis heeft ook een wasruimte. Het fijne van deze woning is, dat het volledig beveiligd middels dievenijzer en een alarm systeem. Ook de auto staat veilig binnen, want de garage beschikt over een automatische garagedeur.

Geïnteresseerd? Maakt u dan contact met de makelaar.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen
Uw aanmelding kan niet worden opgeslagen. Probeer opnieuw.
Bedankt voor uw aanmelding.

Registreer voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

57.161 Facebook fans!
Deel op Social Media