€ 300 / mnd.

Doewatrastraat # 47

€ 300 / mnd.

Doewatrastraat # 47

Specificaties

  Vraagprijs: € 300   District: Paramaribo
  Omgeving: Wanica   Slaapkamers: 2
  Badkamers: 1   Beschikbaarheid: Per direct
  Woonoppervlakte: 80 m²   Gemeubileerd: Ongemeubileerd

Wonen met alle benodigde faciliteiten in de nabije omgeving, zoals de politie, de verschillende artsen, het ziekenhuis, de apotheek, de slager, de bakker, de groenten boer en zeer goed voorziene supermarkten en zelfs de incasso kantoren van de EBS en SWM, is tijd besparend en plezierig, want u haalt alles wat u nodig hebt en doet alles wat er gedaan moet worden in één keer.

Het bovenstaande is niet altijd mogelijk en zeker niet zo dichtbij van het centrum van de stad. In de Doewatra straat, een geasfalteerde weg in het gebied De Boerbuiten, staan er twee huizen op één erf. Deze twee slaapkamer ongemeubileerde woningen zijn pas gerenoveerd en zijn volledig betegeld en beveiligd. Ze beschikken elk over een eigen berghok.

Dus als u op zoek bent naar een woning heel dicht bij het centrum van Paramaribo en het wonen voor u plezierig moet zijn, aarzel dan niet langer en maak contact met de makelaar.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577 - 474488
Direct contact via Whatsapp Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

61.445 Facebook fans!
Deel op Social Media


Mis het niet

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, vastgoed nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox.

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Uw abonnement is geslaagd.