F.R Mathoeralaan no.62

€ 750 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: € 750 District: Paramaribo
Omgeving: Uitvlugt & omgeving Slaapkamers: 3
Badkamers: 2 Beschikbaarheid: Per direkt
Perceelgrootte: 477 m² Woonoppervlakte: 150 m²
Gemeubileerd: Gemeubileerd

Dit huis is volledig opgetrokken in beton en staat op de hoek van de Mathoeralaan en de Rivinastraat. Een zeer gewild object vanwege de ligging; Het huis staat op 5 minuten afstand verwijdert van de Hermitage Mall. De bouwoppervlakte is ca. 150 m2 en het perceel is ca. 477 m2.

De bovenwoning omvat 3 slaapkamers, keuken/ woonkamer en bad+toilet. Deze heeft een sfeervolle houtenvloer. Ook zijn er een voor- en achter balkon aanwezig. 
Op de begane grond bevindt zich een appartement of kantoor ruimte bestaande uit een keuken, open ruimte en bad+toilet. De vloer is hier helemaal betegeld.

Verder is het terrein helemaal omrasterd. 

Ongemeubileerd
110/220V Electra
Warm/koud water

Voor meer informatie, bel ons gauw!


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Office
E  info@remax.sr
M  +597 8115577
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.326 Facebook fans!
Deel op Social Media