Natriumstraat 37

€ 900 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: € 900 District: Paramaribo
Omgeving: Paramaribo-Noord en omgeving Slaapkamers: 3
Badkamers: 2 Beschikbaarheid: Per direct
Perceelgrootte: 480 m² Woonoppervlakte: 215 m²
Gemeubileerd: Gemeubileerd

In het bruisende Tourtonne 5, Paramaribo Noord, aan de Natriumstraat # 37 staat deze volledig gemeubileerde gezinswoning. Het voor terras biedt toegang tot de voordeur en via een hal betreedt je de woonruimte. Links van de hal is de moderne keuken met kook eiland en die is natuurlijk voorzien van alle benodigde apparatuur. In de huiskamer zie je in een oog opslag het achterterras en de tuin waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Rechts van de woonruimte kom je via een halletje bij twee slaapkamers en het algemeen bad en toilet.

Links van de woonruimte vindt u de garage voor twee auto’s deze is voorzien van een roldeur. Daar is tevens ook de wasruimte.  Eveneens links van de woonkamer is de masterbedroom compleet met inloop kast en bad en toilet.

Het erf is volledig omrasterd en het huis is volledig beveiligd en voorzien van een alarm systeem. De hele woning is voorzien van airconditioning, is volledig betegeld en is ruim, licht en zeer aangenaam en rustgevend ingericht.

Geïnteresseerd bel dan de makelaar.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen
Uw aanmelding kan niet worden opgeslagen. Probeer opnieuw.
Bedankt voor uw aanmelding.

Registreer voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

57.161 Facebook fans!
Deel op Social Media